2777
2789
عنوان

آیا حق دارم ناراحت بشم از دستش

86 بازدید | 9 پست

به دوستم گفتم فردا که میزی مغازه سر کار منم برسون کلاس خیاطی (توی یه شهرن) اول گفت من تا دیر وقت کار دارم نمی‌رسم بعد بیارمت 

بعدم گفت راستی من میرم بیرون از شهر

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری حالا اگ تورو میرسوند چی‌میشد

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یا بگیرین از دیگران توقع بیجا نداشته باشین.خودتونم ۱۰۰تون و نذارین که بعدا بگین چرا طرف نکرد

خب شرایطشو نداشته

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
الکی گفت که منو نرسونه😑😑😑😑

شاید شرایطشو نداشته

اما اگر همیشه اینطوری هست به دوستیتون پایان بده

چون فقط اسم دوست روش هست نه چیز دیگه ای

یه دختر مستقل شاد🌱                                                     عاشق گربه🐈‍⬛🥲

یا بگیرین از دیگران توقع بیجا نداشته باشین.خودتونم ۱۰۰تون و نذارین که بعدا بگین چرا طرف نکردخب شرایط ...

من برا صد تومن نیست که استپ نمی‌گیرم دوست عزیز 

من خانوادم اجازه تنهایی رفتن رو نمیدن بهم 

بعدم ایشون الکی گفت که منو نرسونه

شاید شرایطشو نداشتهاما اگر همیشه اینطوری هست به دوستیتون پایان بدهچون فقط اسم دوست روش هست نه چیز دی ...

نه بابا میگم الکی گفت ب خدا