2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300751 بازدید | 28464 پست
سلام آلبالو جان نه دیگه نمیخواد که پایه بره بالاتر رو همین پایه چه ترکیبی بزنیم که خوش رنگ بشه 

به خاطر نارنجی ترکیب خاصی نمیشه زد مثلا ترکیب دودی و زیتونی ... دودی و طلایی ... دودی و نسکافه ای .... گردویی و دودی ..

شماره رنگها بیشتر از ۷ نشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز ، اونا هم باید دکلره بشن و همپایه ساقه

ممنون از اینکه جواب دادین،،

نمی‌خواد براش دکلره کنم ،بدون دکلره راهی نیست که رنگ جلوی سرش خوب در بیاد،،عسلی روشن میخواد براش بزنم،چکار کنم جلوی موهاش که  بدون دکلره ست ،یکدست بشه با بقیه موهاش که دکلره داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم

آلبالو جان موهام مشکی ضخیم و فر هست کم تخلخل ه خیلی دیر رنگ را میگیره و سخت رنگ روی اون تاثیر میذاره هر رنگی میذارم قهوهای خ تیره میشه

بدون دکلره روشن ترین رنگی که میتونم بذارم چیه؟

رنگ لورال شماره 8 و 9 و 10 روی موهای من چه رنگی میشه؟

سلام آلبالوجان

من موهامو جلوی آینه مش کلاهی کردم .دکلره و دوبار شارژ کردم یکدست زرد شد، بعد چون رنگشو دوست داشتم و لک هم اصلا نداشتم دیگه رنگساژش نکردم.

زمینه ام هردو ماه یه بار خودم رنگ روی رنگ میکنم و هربار خرمایی میشه(شکلاتی ۷ و کمی دودی و خیلی کم طبیعی و اکسیدان نه درصد یه برابر).

حالا تصمیم دارم زمینه م رو روشنتر کنم،

چکار کنم زمینه م بدون دکلره بشه تقریبا شبیه رنگ زمینه این عکس؟

باتوجه به اینکه موهام یکم دیررنگ باز میکنه با شماره ۷ و اکسیدان دو خرمایی میشه. چه شماره ای خوبه بزارم؟راستی کمی هم سفیدی دارم...

شماره های مختلف رنگهای شکلاتی و دودی و طبیعی دارم با این رنگها درمیاد تاحدودی شبیه زمینه ی عکس یا بخرم؟

ممنون

ممنون از اینکه جواب دادین،، نمی‌خواد براش دکلره کنم ،بدون دکلره راهی نیست که رنگ جلوی سرش خوب در بی ...

یکدست نمیشه

رنگ زیاده برای عسلی ، مثل ترکیب دودی و طلایی ،، عسلی و طلایی ،، دودی و بژ ،، بژ و طلایی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم آلبالو جان موهام مشکی ضخیم و فر هست کم تخلخل ه خیلی دیر رنگ را میگیره و سخت رنگ روی اون ...

سلام عزیزم

موهایی مثل موهای شما معمولا با یه بار رنگ جواب نمیدن و زیاد باید رنگ بشن ، البته در کل بدون دکلره طیفی از قهوه ای تیره تا روشن درمیاد حالا با تن های مختلف تو همه موها

ولی خوب شما رنگهای خیلی خیلی روشن مثل ترکیب پلاتینه خاکستری و صدفی ... ترکیب خاکستری خیلی خیلی روشن حالا بسته به مارکش شماره ها فرق داره تو کاتالوگ رنگ با رنگ مثلا طبیعی ۱۰ ، بژ ۱۰ ، زیتونی ۱۰

اکسیدان ۹ درصد باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالوجان من موهامو جلوی آینه مش کلاهی کردم .دکلره و دوبار شارژ کردم یکدست زرد شد، بعد چون رنگ ...

نه عزیز با اون رنگها این درنمیاد ، این پایه ۹ دکلره ست حداقل و رنگساژ خودش رو داره مثل ترکیب طبیعی و دودی و بژ

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام عزیزم وقت بخیر....ببخشید من موهام در اثر دکلره سه رنگ شده...حالا میخوام یکدست تیره کنم یه تیره خوشرنگ...چه رنگی بزارم خوب میشه...رنگهایی ک خونه دارم الان قهوه ای زیتونی۵/۲ شکلاتی ۵/۵۳دودی ۶/۱

سلام عزیزم وقت بخیر....ببخشید من موهام در اثر دکلره سه رنگ شده...حالا میخوام یکدست تیره کنم یه تیره ...

سلام عزیز ، همون دودی شکلاتی که داری با اکسیدان ۶ درصد شکلاتیش بیشتر باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810