2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300166 بازدید | 28441 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام آلبالو جان ممکنه کمکم کنی و ترکیب رنگ موهای فریحا رو بهم بگی؟بدجور عاشق رنگ موهاش شدم....بدون دکلره میشه درش آورد؟موهام مشکیه...تاحالا هم رنگ نکردم
گاهی باید بی رحم بود…نه با دوست نه با دشمن بلکه با خودت و چه بزرگت میکند آن سیلی محکمی که به خودت میزنی…..
ازین رنگ موهم خیلی خوشم میاد فرمولشو میدونی عزیزم؟با 000 میشه؟ آپلود عکس
گاهی باید بی رحم بود…نه با دوست نه با دشمن بلکه با خودت و چه بزرگت میکند آن سیلی محکمی که به خودت میزنی…..
گریم بینی بلدی با چه وسایلی و چجوری؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
نیلوفر جون رنگ اول عکس خیلی واضح نیست ولی اون چیزی که من از عکس میفهمم ترکیب دودی و زیتونی متوسط هستش عکس دوم رو میشه اول با 000 مو رو دو سه درجه روشن کرد بعد ترکیب بژ و بلوند طبیعی و واریاسیون دودی و طلایی و نقره ایه و اکسیدان 1
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
گلنسا جان بله گریم بینی هم بلدم ... از پالت های درماکالر برای ایجاد خطوط اصلاحی بینی استفاده میکنن و البته گاهی وقت ها از رژگونه هم به عنوان رنگ استفاده میکنن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ممنونم از لطفت آلبالوجون
اگه عکس واضحتر پیدا کردم الان میذارمش برات...مرسییییی
آلبالو جان این رنگو میخوام...چه فرمولی داره دقیقا؟
ببخشید هی میپرسم...آخه اصلا از رنگ مو سردر نمیارم
لطفا بهم بگو مقدار هرکدومشو....روی موی مشکی من چه فرمولی داره؟
البته رنگ موی فریحا توی فیلم خیلی قشنگتره...این بهترین عکسی بود که تونستم پیداش کنم...رنگ موی فریحا براقتره انگار
2810