2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300166 بازدید | 28441 پست
خوب پس خوبه تی تی همین ترکیب رو استفاده کن اگه از دکلره نخواستی استفاده کنی با رنگ 000 موهات رو چند درجه ای روشن کن تا جایی که دیگه تغییر رنگ نده بعد این ترکیب رو اول همه ی رنگ ها و واریاسیون ها رو قاطی کن بعد اکسیدان 1 رو بهش اضافه کن اول ساقه رو بزن بعد ریشه رو
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام البالوجان خسته نباشی گلم.من موهام ریشش به اندازه چندسانتی مشکیه.بقیشم توپایه 7 8 روشنه.میخوام شرابی بزارم.چیکارکنم.اصلا یه دست درمیاد؟ به نظرت بااین شرایط
گاه شادبودن میتواند کاری بس دشوار باشد . لازمه شاد زیستن جستجوی زیباییهاوخوبیهاست. یکی زیبایی منظره رامیبیند دیگری کثیفی پنجره را. این شماهستید که انتخاب می کنید چه چیزی را ببینید وبه چه چیزی بیندیشید کازانتزا کیس گفته است:« قلم ورنگ دراختیارشماست بهشت رانقاشی کنید وبعد٬وارد آن شوید».
2805
آلبالو جان میشه چند رنگ رژ و رژگونه متناسب پوست خیلی سفید با مارک شماره معرفی کنی که هم شیک باشه و هم رنگ تند نباشه یه آرایش شیک و طبیعی که صورت و از یخی در بیاره ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
جلوی موهای مامانم که سفید بود ان 4 گذاشتم بعد نسکافه ای کردم همه موهاشو ولی حلو نوهاش تیره شده پششت روشن حالا چیکار کنم
خدایا پسرکمو در پناه خودت نگه دار ........... آمین عشق من شوشو متین نی نی سایت
فدات شم عزیزم.
گاه شادبودن میتواند کاری بس دشوار باشد . لازمه شاد زیستن جستجوی زیباییهاوخوبیهاست. یکی زیبایی منظره رامیبیند دیگری کثیفی پنجره را. این شماهستید که انتخاب می کنید چه چیزی را ببینید وبه چه چیزی بیندیشید کازانتزا کیس گفته است:« قلم ورنگ دراختیارشماست بهشت رانقاشی کنید وبعد٬وارد آن شوید».
ایدا جان مارک و شماره نمیتونم دقیق بگم اما برای پوست سفید مثل خودم .. رنگ رژگونه هلویی و صورتی صدفی خوبه رنگ رژ هم صورتی ارغوانی اناری که خیلی خوبه و تو چشم نمیزنه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرضیه جان دو قاشق پودر دکلره رو با اکسیدان 2 قاطی کن یه مقدار اب بریز رقیق بشه بعد تو حموم بزن به موهای تیره ماساژ بده دیدی که یه مقدار رنگ روشن شد زود بشور
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810