2777
2789

هست ؟ دیدین کسی خیلی از شوهرش راضی باشه ؟؟؟؟؟

ی خاستگار دارم ک ی مدته باهاش حرف میزنم

هررررررچی میگردم هیچ مشکلی نداره ک بابتش ناراحت باشم انقدددد خوبه ک همش حس میکنم شوخیه🫤عادیه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فکر میکردم بهترین مرد دنیاس

تهش طلاق گرفتیم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
2805
😂ما ندیدیم نماز شکر بخونید

میترسم

حس خوبی نیست میدونی همش منتظرم خراب بشه عادت ندارم اخه خیلی عجیبه

همه چیززززش در حدیه ک بقیه حسادت کنن

همه چییی 

نمیفهمم واقعا استرس دارم اخه چرا همچین ادمی باید منو انتخاب کنه

با عقل جور در نمیاد

🥲منم یبار طلاق گرفتم عزیزم

گل من. بیشتر دقت کن پس 

عجله نکن 

حتما مشاوره برید

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
تا زیر سقف نرفتی جو گیر نشد چشمات رو خوب باز کن😐

اره خیلی استرس دارم ک چرا ی مرد ب این خوش تیپییییییی با وضع مالی توم و مستقل با این همه دختر دورش

چرا انقد کشته مرده منه ک طلاقم گرفتم

عجیبه حس میکنم خوابه حس بدیه دلم ی ادم عادی میخاست با این همش منتظرم ی جایی خراب بشه باورم نمیشه این پسر منو انقد بخاد

میترسمحس خوبی نیست میدونی همش منتظرم خراب بشه عادت ندارم اخه خیلی عجیبههمه چیززززش در حدیه ک بقیه حس ...

اوایل البته همه مرد روهایان، یکم زمان بدید تا مشخص بشه خود واقعیش همینه یا نه…

انشالله که خود واقعیشه

نه چون برا تو خاستگاری هنوز تبدیل به شوهر نشده

اخه من معطل میکنم وگرنه اون چن ماهه دیووونم کرده انقد عجله داره

ما چن ماه دوست بودیم

انقددددددد دور برم بود مثل پروانه انقد وابستم بود🫤نمیفهمم چرا ی پسر با ی موقعبت شغلی خوب با این همه دختر دورش با اون قیافه و هیکل انقد پیگیر منه

برام عجیبه

اصلا خوشحال نیستم چون خیلی غیر عادیه🥲