2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300751 بازدید | 28464 پست
آلبالو جون سلام میشه بی زحمت ترکیب این رنگ رو بگی اولین باره می‌خوام موهامو رنگ کنم

سلام عزیزم

انواع قهوه ای ها این رنگ رو میدن مثلا ترکیب دودی و طلایی متوسط ، ترکیب دودی و نسکافه ای ، طبیعی و طلایی ، عسلی متوسط و دودی و ..

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم. مامانم موهاش یه مدت ریشه هاش رنگ معمولی میکردم، رنگش الان قهوه ای نارنجی تیره است.نصفش ...

مرسی عزیز

یعنی هر رنگی رو تمام دکلره بزارم پوست سبزه با تن گرم را روشنتر نشون میده؟ فرقی نمیکنه رنگ مو گرم باشه یا سرد؟ رنگ مو تیره باشه یا روشن؟ 

برای مامانم فرق نداره چ رنگ مویی بزارم یا دکلره کنم یا نکنم فقط خیلی اصرار داره پوستش حدالامکان روشنتر نشون بده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز همه رو دکلره کن یه دست بشه از این چند رنگی بیاد بیرون بعد کاتالوگ رنگ رو نشونش بده هر رنگ ...

مرسی عزیز

یعنی هر رنگی رو تمام دکلره بزارم پوست سبزه با تن گرم را روشنتر نشون میده؟ فرقی نمیکنه رنگ مو گرم باشه یا سرد؟ رنگ مو تیره باشه یا روشن؟ 

برای مامانم فرق نداره چ رنگ مویی بزارم یا دکلره کنم یا نکنم فقط خیلی اصرار داره پوستش حدالامکان روشنتر نشون بده .

مرسی عزیز یعنی هر رنگی رو تمام دکلره بزارم پوست سبزه با تن گرم را روشنتر نشون میده؟ فرقی نمیکنه رنگ ...

خودش کاتالوگ رو که ببینه دستش میاد از چه رنگی خوشش میاد طبیعتا برای پوست سبزه رنگ موی روشن چهره رو بازتر میکنه ولی خوب بسته به پایه دکلره داره... میتونه گرم باشه سرد باشه یا ترکیبشون

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز رنگ نسکافه ای میخری با رنگ دودی به نسبت دو به یک ترکیب میکنی نسکافه ای تیره متوسط روشن و ...

وای عزیزم ممنون فک نمیکردم جواب بدی 

خیلی لطف کردی اگه زحمتی نیس اینم بهم بگید 

میخوام مثل عکس بالا یا پایننی بشه 

سلام آلبالو جان مویی که رو پایه نارنجی زرد دکلره رنگساژ شده و رنگش دودی شده باید چکار کرد؟  که ...

سلام عزیز

دودی با یه دکلره ضعیف چند دقیقه ای پاک میشه

کرم کاهی رو این پایه درنمیاد ، اگه مو اسیب نداره و مقاومت داره بعد از تست کردن ، باید مجدد دکلره بشه چندین پایه بره بالا ، پایه ۹ به بالا تا بشه کرم اینا کرد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام آلبالو جان ،همسایه مون جلوی  موهاش پنج سانت مشکی هست بقیه موهاش  ،دکلره هست ،میخواد براش عسلی روشن در بیارم ،جلوی موهاش رو چکار کنم که با موهای دکلره شده ش همرنگ در بیاد

سلام عزیز دودی با یه دکلره ضعیف چند دقیقه ای پاک میشه کرم کاهی رو این پایه درنمیاد ، اگه مو اسیب ن ...

سلام آلبالو جان نه دیگه نمیخواد که پایه بره بالاتر رو همین پایه چه ترکیبی بزنیم که خوش رنگ بشه 

سری قبلی دودی 6 گذاشتم ولی باز هنوز رگ مسی داره.. چیکار کنم قهوه ای سیر خیلی تیره بشه؟  

همون دودی تیره بذار و به مرور کوتاه کن ،چند سانت هم رنگ آبی یا واریاسیون آبی قاطی کن، دودی رو با زیتونی هم میتونی ترکیب کنی تا سردتر بشه همینطور با خاکستری

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810