2777
2789
نیوفتاده

عزیزم توروخدا واس من بنظرت شوهرم خیانت میکنه کی بچه دار میشم توروخدا بگو 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
بگو کی ازدواج میکنم شغلش چیه متولد چ ماهی هست فامیل یا غریبع

تا ۹ سال دیگه

شغلش حس میکنم تاجر هست

در کل اینده ات رو درخشان میکنه و تو ازون ازدواج خیلی خوشحال میشی،‌ رفاه خیلی بالا و شادی زیاد با همسرت خواهی داشت

غریبه است

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا ۹ سال دیگه شغلش حس میکنم تاجر هست در کل اینده ات رو درخشان میکنه و تو ازون ازدواج خیلی خوشحال م ...

از من هر چی میتونید بگید. و اینکه کی شرایطم عوض میشه؟؟؟ آینده چطوریه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
تا ۹ سال دیگه شغلش حس میکنم تاجر هست در کل اینده ات رو درخشان میکنه و تو ازون ازدواج خیلی خوشحال م ...

من کی ازدواج میکنم ؟شغلش چیه؟پولداره ؟سنتی یا مدرن ازدواج میکنم؟اخلاقش چجوریع

مرسی🧡

میشه لطفا منم بگی؟ امیر بهم فک میکنه ؟ آشتی میکنیم؟ چرا اینقد بد خراب کردم رابطه رو؟

چون ادم کنترل گری هستی و نمیذاری نفس بکشه، خیلی براش مادری میکنی ، واسش تصمیم میگیری، خیلی حتی صحبت میکنی و گاهی کلافه میشه ازت و گاهی زبونت تند میشه

اون حس مالکیت و حسادتت و وابستگی‌زیادی که بهش داری باعث مشکلاتت هست

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
چون ادم کنترل گری هستی و نمیذاری نفس بکشه، خیلی براش مادری میکنی ، واسش تصمیم میگیری، خیلی حتی صحبت ...

میشه پست منم جواب بدی خیلی وقته منتظرتم

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
از من هر چی میتونید بگید. و اینکه کی شرایطم عوض میشه؟؟؟ آینده چطوریه؟

ببین شروع خوبی داشتی، داشتی موفقیت های خوبی رو اغاز میکردی که برات ثروت زیادی رو میاورر بخصوص طلا

نمیدونم چرا طلا رو حس می کنم

اما انگار همه چیز خراب شده و مرده

بایو به فکر تحول باشی، نظراتت رو بگو حتی اگه دیگران مخالفن باهات

باید صبر کنی و تلاش تا این موقعیت عوض بشه چون یک شروع خیلی خوب می بینم،‌ برات اینده سازه

اگه دانشجویی جز استعداد درخشان ها میشی و راهت عوض میشه

باید تلاش کنی و مهارتت رووبالا ببری چون داره موقعیت های مالی برات باز میشه و اگه توجه نکنی از دستت میره

ببین شروع خوبی داشتی، داشتی موفقیت های خوبی رو اغاز میکردی که برات ثروت زیادی رو میاورر بخصوص طلا ن ...

زمان ازدواجم و خصوصیاتش رو بگید.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ندیدمش کوش؟

اسم زهرا اسم مامانم سهیلا ایا شوهرم خیانت میکنه کی بچه دار میشم زندگیم چحوری میشه خیلی سختی میکشیم