2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فال ده نفرو میگیرم اگدوست داشتید صلوات بفرستین اسم خودتون و مادرتون روحتما بگید  فقط نگید ...

اسم زهرا اسم مامانم سهیلا بنظرت شوهرم بهم خیانت میکنه و کی بچه دار میشم مرسی برات ۱۰تا صلوات فرستادم

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
برای شغلشوهرم بگو استخدام میشه جایی که میخواد دوباره سلامتیم بدست میارم دیگه بچه دار میشم مرسی گلم

اونجایی که میخواد نه ولی جای دیگه بله

چون بین ۲ ۳ تا جا میمونه واسه انتخاب و اون جایی که میره عاشق کارش خواهد شد.

بیماریت موقته و خیلیش زاده از ترس هست یعنی ترس بهش داره شدت میده

من ترس و تردید زیادی می‌بینم، شاید لازم یاشه راهی که واسه درمان میری رو عوض کنی

کلا زمان خیلی تو بیماریت دخیله و باید زمان بگذره تا حل بشه انگار

سعی کن انقدر گریه نکنی و ناراحت نباشی چون قلبت شکسته

مطمئمم که حل میشه ولی زمان میبره و باید قوی باشی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اونجایی که میخواد نه ولی جای دیگه بله چون بین ۲ ۳ تا جا میمونه واسه انتخاب و اون جایی که میره عاشق ...

میشه لطفا منم بگی؟

امیر بهم فک میکنه ؟ آشتی میکنیم؟ چرا اینقد بد خراب کردم رابطه رو؟

میشه مال منم بگی؟🧡 امیر بهم فک میکنه ؟ آشتی میکنیم ؟ 

اون الان خیلی دنبال کار و مسائل اقتصادی هست و فکرش درگیر شما نیست

برمیگرده بهت ولی باید بذاری و رهاش کنی تا برگرده، هی پیام ندی، اینور اونور متن های مختلف نذاری

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اون الان خیلی دنبال کار و مسائل اقتصادی هست و فکرش درگیر شما نیست برمیگرده بهت ولی باید بذاری و رها ...

اخه من خودم رابطرو بد خراب کردم .ان فالو و ریموش کردم اونم بلاک کرد 

فک نمیکنم برگرده ...

من کی باردارمیشم؟ عکس رنگی برم لولم بازه؟

مشکل خاصی نداری و لوله ات بازه

باردار هم میشی ولی ۷ ۸ ماه دیگه