2777
2789
عنوان

مردم کره جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 10241 بازدید | 112 پست
ارایش کرده و عملی نمیپسندن ی خانوم ک کره زندگی میکرد تو یوتیوب میره ازشون سوال میپرسه بعد عکسای دختر ...

!!!!!!!!

رتبه یک عمل زیبایی کره هست

سنگین تریم عمل های زیبایی انجام میدن

من شنیدم عمل زیبایی زیاد میکنن

برای ازدواجم عکس دوران نوجوونیو میبینن که یوقت عمل نداشته باشن، بچه‌هاشون شبیه قبل عمل عروساشون نشن🤣

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زرد پوستا اصلا نژاد خوشگلی نیستن کل دنیا دخترای ایران رو میگن ما خودمون میگیم نه که نه ما زشتیم بقیه ...

قیافه های هندیا و زرد پوستا با همون ده تا عمل بازم خیلی قشنگ نیست اخه. ایرانیا واقعا چهره های دلنشینی دارن 

سومین کاربری..😁😆

یکی از کشورهایی که بیشتررررین و ماهرترین علم ها و پزشکان زیبایی رو داره،کره هست.فکر کن طرف از چین می ره کره عمل زیبایی انجام میده،بعد برای برگشت ب کشورش ب مشکل میخوره ....میدانید چرا؟؟؟؟

چون چهره اش بعد از عمل صد و هشتاد درجه تغییر کرده و دیگه با عکس پاسپورتش یکی نیست.

من شنیدم عمل زیبایی زیاد میکنن برای ازدواجم عکس دوران نوجوونیو میبینن که یوقت عمل نداشته باشن، بچه‌ ...

😂😂😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بیشتر جراحی  میکنن 

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ