ارایش کرده و عملی نمیپسندن ی خانوم ک کره زندگی میکرد تو یوتیوب میره ازشون سوال میپرسه بعد عکسای دخترای ایرانی ارایشکرده و عمل کرده هایی ک شاید ع نظر ما عالی بودنو بشون نشون میداد اصلا دوس نداشتن چهره های معصوم دوس دارن
آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بیشترشون عملی هستن حتی پسراشون هم از لوازم آرایشی استفاده میکنن فقط پوست و موی خوب دارن به نظرم
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
چندتا بازیگر خیلی معروف هستن که کره ین اسمشون رو نمی دونم ولی اونا حالا با گریم یا نه خوشگلن و اکثر فیلم ها همونا بازی می کنن ولی حالا بازیگراشون و مردم عادی که نه زیاد خوشگل نیستن و اینکه حالا تا درصدی ژن خوب درسته ولی خیلی به پوستشون میرسن و به همین خاطر اینقدر پوستشون سفیده و قشنگه چون اگه به ژن بود عکسای نوجوانی و کودکی بازیگرا رو ببین و بعد میفهمی چی میگم
اگر زبانشونو بلد باشی دیگ خارجی بودن براشون مهم نیست
0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷