2777
2789
عنوان

مردم کره جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 10241 بازدید | 112 پست

ارایش کرده و عملی نمیپسندن ی خانوم ک کره زندگی میکرد تو یوتیوب میره ازشون سوال میپرسه بعد عکسای دخترای ایرانی  ارایشکرده و عمل کرده هایی ک شاید ع نظر ما عالی بودنو بشون نشون میداد اصلا دوس نداشتن چهره های معصوم دوس دارن 

آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشترشون عملی هستن حتی پسراشون هم از لوازم آرایشی استفاده میکنن فقط پوست و موی خوب دارن به نظرم

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
معلومه که همه جا خوشگل و زشت دارن

می‌دونم عزیزم منظورم عموم مردم بود

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
همون بازیگراشونم خوشگل نیستن

چرا بعضیاشون خیلی کیوت و جذابن

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
ارایش کرده و عملی نمیپسندن ی خانوم ک کره زندگی میکرد تو یوتیوب میره ازشون سوال میپرسه بعد عکسای دختر ...

واالا خودشون خدای عملن

بهترین جراح های زیبایی تو کره جنوبی هستن!

اکثر بازیگراشون بینی عملین چون بینی هاشون خیلی کوچیکه و سوراخ بینی هاشون سربالا و خیلی گرد

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
کدومش؟سوسکشون یا مارمولکشون

اینایی که میگین برا چینه و اونا نمیخورن از اینا 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
من قراره برم اگه خدا یخواد 😁😁 تو سوتیوب یه سری چنل دارم که دررابطه با همیناعه که مررم ایران از نظ ...

وای منم خیلی دوس دارم یه سفر برم کره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

چندتا بازیگر خیلی معروف هستن که کره ین اسمشون رو نمی دونم ولی اونا حالا با گریم یا نه خوشگلن و اکثر فیلم ها همونا بازی می کنن ولی حالا بازیگراشون  و مردم عادی که نه زیاد خوشگل نیستن و اینکه حالا تا درصدی ژن خوب درسته ولی خیلی به پوستشون میرسن و به همین خاطر اینقدر پوستشون سفیده و قشنگه چون اگه به ژن بود عکسای نوجوانی و کودکی بازیگرا رو ببین و بعد میفهمی چی میگم 

واالا خودشون خدای عملن بهترین جراح های زیبایی تو کره جنوبی هستن! اکثر بازیگراشون بینی عملین چون بی ...

نمدونم والا عکس نشون میداد ب مرداشون ایجور میگفتن😂

آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃

واقعا ک بعضیا باید طرز صحبت کردنشونو درست کنن

مودبانه هم میشه صحبت کرد😑🤦🏻‍♀️

اگر زبانشونو بلد باشی دیگ خارجی بودن براشون مهم نیست

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷