2777
2789
عنوان

مردم کره جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 10241 بازدید | 112 پست
کیم چی دوک بدکی 

خیلی غذا هاشون دوس دارم البته خودشونم خیلی باحال غذا میخورن

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم کره ای ها خیلی مهربونن و خوانواده دوستن

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

زرد پوستا اصلا نژاد خوشگلی نیستن کل دنیا دخترای ایران رو میگن ما خودمون میگیم نه که نه ما زشتیم بقیه خوشگلن 

هند رفته بودم میگفتن ایرانی ها بیش از حد خوشگلن حالا ملت ما میمیرن برای بازیگرای هند شما چهار تا بازیگر رو میبینی به کل ملت نسبتشون میدید اونا با شصت جور عمل میشن اینایی که میبینید مهم اکثریت مردمه نه اقلیت

زرد پوستا اصلا نژاد خوشگلی نیستن کل دنیا دخترای ایران رو میگن ما خودمون میگیم نه که نه ما زشتیم بقیه ...

حرف شما درسته ولی خداییش بازیگرای خودمونم کم عمل نکردن

حرف شما درسته ولی خداییش بازیگرای خودمونم کم عمل نکردن

من یه نمونه عکس گذاشتم بازیگرامون رو با اونا مقایسه کنید ایرانیا یه عمل بینی دارن نهایتا که قیافه قبل عملشونم خوبه دیگه مثل اینا نیستن که بعد عمل خودشونم خودشون رو نمیشناسن

نژاد پرستن

من شنیدم افراد مسن شون اینطورین و از خارجی ها خوششون نمیاد جون هاشون دید بهتری به خارجی ها دارن

شبکه من و تو چند وقت پیش زنه رفته بود اونجا.

اونا اکثرا عمل میکنن خوشمل بشن.تمام لوازم آرایشی هاشونم سفیدکننده توشون هست و زیبایی و سفیدی خیلی براشون مهمه.

خوشگل هم توشون هست ولی خیلیاشون معمولی و زشتن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
زرد پوستا اصلا نژاد خوشگلی نیستن کل دنیا دخترای ایران رو میگن ما خودمون میگیم نه که نه ما زشتیم بقیه ...

بازیگرای ایرانی که همشون عملن کوبیدن از نو ساختن ولی خب بین مردم عادی خیلیا قیافشون خوبه 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.