2777
2789
عنوان

شوهر دوستم برا یه اسباب بازی کوچیک بچمو دعوا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم سه سالشه همش

اسی من میرم خونه خواهرشوهرم دو تا دخترش میشن بادیگارد دخترم ک مبادا ب وسایل خونشون دست بزنه منم دیگه نمیرم ندید بدین از بس

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂

اگه خیلی نگران ماشین بود نیاید میاورد پیش مهمونی که بچه داره

من خودم بچه دارم اینا رو خوب درک میکنم و اجازه نمیدم با بچم بد حرف بزنن 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خیلی گدا صفتن اینجور ادما

اسباب بازیای بچش باور کن میخریده نمیزاشته بازی کنه باهاشون از ترس اینکه خراب بشن 

ماشین شارژی بچش نزاشته ببرهرکوچه ک لاستیکاش خراب نشه

چی بگم واقعا.... اگه ماشین شارژی بود فکر کنم زیر مشت و لگد له می شدین!!!

باید براشون سند میبردیم😂😅

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

برادرشوهر خودم سر اسباب بازی بچش پسر ۲سالمو به گریه انداخت،پسرمنم شدید گریه کنه نفسش قطع میشه،تمام صورتش کبود شد لباش سیاه شد،خاک بر سرش، کم مونده بود بچمو به کشتن بده عتیقه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

شیرازی هستی؟

بعضیا واقعا خسیسن.

داماد عمو منم همینجوریه.

دعوت بودیم خونشون بعد زنش ک میشه دختر عموم سر سفره دستش خرد یه یکی از لیوانها و شکست.واااای همونجا اینقد دعوا کرد که چرا لیوان شکست.

اصلا دیگه نتونست غذا بخوره.یه کم مهمونا با غذاشون بازی کردن بعدم سفره رو جمع کردن

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

جالبه نه به اون شوریه شوری به مثل دوست من اومده بود خونمون پسرش ماشین سالمه دخترمو شکست پسرش طفلی ناراحت شد ۲/۵سالشه برگشت گفت فدای سرت چرا ناراحت میشی شکستی که شکستی کهنه بود منم همینجوری نگاش کردم😳

ببین من بودم همونجا بلند میشدم و میگفتم ببخشید دیگه ما باید بریم بچمم فضولی میکنه و میرفتم

اما در کل باید ب بچه هامون یاد بدیم چیزی ک مال اونا نیس یا برندارن یا اگه برداشتن خرابش نکنن مثلا همین پرت کردن یا ضربه زدن

یا شاید پسر شمام سروصدا کرده یا فضولی کرده اون اقا اونجوری زهرشو ریخته

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
اسی من میرم خونه خواهرشوهرم دو تا دخترش میشن بادیگارد دخترم ک مبادا ب وسایل خونشون دست بزنه منم دیگه ...

اینا هم همبجورن اقد ندید بدید فک نمیکردم برا یه ماشین اشغالی ایجوری باشن پسرش اومد خونمون اسباب بازی پسرمو خراب کرد حالا اون نه سالشه بخدا روم نشد هیچی بگم 

اینا هم همبجورن اقد ندید بدید فک نمیکردم برا یه ماشین اشغالی ایجوری باشن پسرش اومد خونمون اسباب بازی ...

خاک  تو سر ما ک احترام همچین آدمایی رو نگه میداریم ازین ب بعد دارم براشون

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
ببین عزیزم من فقط تجربه میگم بهت هر جا میری اسباب بازی برا بچه ببر که اصلا نگاه نکنه به وسایل مردم، ...

بچه ادم بزرگ نیستش که،پسرمن دنیای اسباب بازی هم براش ببری باز گیر میده به اشغال مردم چون براش جدیده،همه بچه ها اینطوری هستن،ما خونه ی مادرشوهرم جمع میشم واسه خودمون اسباب بازی نمیبریم،میبریم واسه بقیه چون باهم عوض میکنن ذوق میکنن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

عزیزم شاید بچه ات زیاد شیطونی کرده و شما حواست بهش نبوده

اونم اشتباه کرده داد زد و بد برخورد کرده باید با ارومی میگرفت

اون وسیله شاید براش ارزشمند بوده حالا قدیمی یا نو مثلا همین ماشینا شوهرم از بچگیش داره و سالم یادگاری نگه اش داشته و باهاشون خاطره داره شاید اونم براش مهم بوده شما نباید توقع داشته باشید سعی کنید مهمانی میری چندتا اسباب بازی برا بچه ات ببری و حواست به بچه باشه دست به وسایل خونه میزبان هم نزنه مگر خودشون چیزی بدن برا بازی و دیدی بچه  ات شروع کرد شیطونی کردن زودی بلند شو چون بچه ات از اون محیط کلافه شده دیگه 

2810