2777
2789

یه ماشین خیلی ریز بود کهنه کهنه بودا ماله ده سال پیش بچش ،پسرم داشت باش بازی میکرد یهو پرتش کرد رو فرش ولی هیچیش نشد بابای بچش ب پسرم باصدای بلند گفت بیار بدش من پسرمم مظلومانه نگاه میکرد پاشد ماشینه از پسرم گرفت همیجور ک گرفت گفت ای ماشینه ده ساله سالم مونده حالا تو بزنی خرابش کنی خیلی بدم اومد ماشینه کهنه بود از این کوچیکای خیلی ریز من ماتم برده بود بعد یک ساعت بعد شوهرش گفت ناراحت نشی از دستمونا قابلشم نداره یه ماشینی ما اخلاقمون ایجوره خیلیا ب خاطر همین از ما خوششون نمیاد 😕

خاک به سرش

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگفتی حق با بقیست😂

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂

ببین عزیزم من فقط تجربه میگم بهت هر جا میری اسباب بازی برا بچه ببر که اصلا نگاه نکنه به وسایل مردم، البته که دوست شوهرت خیلی نادانه، ولی کلا خودتو راحت میکنی وقتی وسایل بازی بچت مال خودش باشه 

2810