2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
😆😆بهتون خسته نباشید میگم کارتون واقعاسخته،بعضی زائوها هم اذیت میکنن،چراعزیزم چنتابخیه برام زدن پار ...

خوشبحالت کاش که منم بچه دومم طبیعی به دنیا بیاد از سزارین میترسم دوماه گذشته ولی هنوز خوب نشدم از داخلش میسوزه عفونت رحم گرفتم

ببخشید من تجربه زایمان ندارم الانم حامله ام مگه موقع زایمان همه کنار همن یعنی تو یه سالن هستند 

سلام اگه بیمارستان بی صحاب دولتی باشی همه تو ی سالن اما اگه خصوصی باشی نه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر مرد هم تو اتاق سزارین هست؟ آخه اون لباسایی که میدن بپوشه بیمار پشتش لخته 😵😵

آره من دومی سز بودم دوتامردتو اتاق بودیکیس تاآخرتواتاق بودفشارمو اکسیژن و ابنا چک میکرد

آره من دومی سز بودم دوتامردتو اتاق بودیکیس تاآخرتواتاق بودفشارمو اکسیژن و ابنا چک میکرد

ووووووووی 

😬😬😬🥴🥴🥴🥴

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خوشبحالت کاش که منم بچه دومم طبیعی به دنیا بیاد از سزارین میترسم دوماه گذشته ولی هنوز خوب نشدم از دا ...

منم دومی سز بود خیلی دردداشتم،ب جرات میگم زایمان طبیعی برام شیرینتربودباینکه دردش بیشتربود،البته بدن تابدن فرق می‌کنه 

اسی بیمارستانت دولتی بود؟؟؟

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
ببخشید من تجربه زایمان ندارم الانم حامله ام مگه موقع زایمان همه کنار همن یعنی تو یه سالن هستند 

اصلا اون موقع به این چیزا فکر نمیکنی فقط میگی بزام راحت شم تو مغزت هیچی هیچی هیچی نیست نه خجالت نه گرسنگی نه تشنگی 

من خودم انقد انقد خجالت میکشیدم که نگو 

ولی اون لحظه اصلا یادم نبود در چه وضعیتی ام 

یه دکتر مرد هم اومده بود پیشم بود

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
الهی خدا حفظش کنه  استاتر و مامان های عزیز خدا دخمل .پسرهاتونو حفظ کنه براتون  میشه یک ...

حوله 

لباس سایز یک و دو و سه از هر کدام دو عدد 

دوست و پتو 

پستونک شیشه شیر وان حمام قنداق البته من قنداق نکردم ولی گرفتم

ساک وسایل نوزاد

دوشک و پتو 

پتو مدل دور پیچ بگیری نیاز به قنداق فرنگی هم نداری

لوازم بهداشتی شامل روغن بچه و شامپو ...

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
من کلا وقتی درد داشته باشم یا اعصابم خرد باشه نمیتونم داد و بیداد کنم، اون روز هم خیلی درد داشتم، دو ...

من حالاجیغ میزدم دردم کمترمیشدبامشت میکوبیدم رولبه تختم،کلابیمارستان روسرم گذاشته بودم😁

تو زایمان دومم به خانمی دختر و نوشو باهم اورده بود بیمارستان . دختره بار اولش بود بنده خدا می‌ره لباس بپوشه بیاد بیمارستان میگه پاشو که بلند می‌کنه بچش دنیا میاد مامانش اونجا بوده بچه را دنیا میاره با دخترش برسون میدارم میاردشون بیمارستان جالبه بچش ریز هم نبود . خونواده برای افغانستان بودند ایران زندگی می کردند

من تجربه نداشتم . ولی ی روزی بخوام بچه دار بشم نوع زایمان فقط سزارین . اصلا من زور ندارم ک بخوام ب طبیعی فکر کنم😑 . ن ک لاغر ونحیف  باشم ها ن  ولی همچین شجاعتی رو تو خودم نمیبینم😂 بچه میمیره میدونم . بعدشم طاقت ندارم کسی باهام بد صحبت کنه  تااخر عمرم تو ذهنم هست ک فلانی فلان موقع با من بد صحبت کرد .. تازه اینجا خوندم تو روند طبیعی تو اتاق دو نفر خودشون رو میندازن رو قفسه سینت و فشار میدن 😑  یا خداااا چ چیزایی شنیدم از طبیعی . ولی مامان خودم مخالف سزارینه و از اوناست ک میگه فقط طبیعی😂 

ب قول کاربر بالا شده فرش خونتو بفروشی بری سز😂راحت میری اتاق عمل بیهوش میشی بچه میاد تامام 😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه