2777
2789
عنوان

کسایی ک عروس هلندی دارن میشه بیاید

231 بازدید | 39 پست

عروس هلندیم امشب تازه شروع کرده فین فین می‌کنه 

یه صدای ریزی

بعد نوکشو دوسه بار میزنه به هم 

این یعنی سرما خورده؟ یا سردش شده؟

چی باید بهش بدم تا بهتر بشه 

محمود احمدی‌نژاد هسدم عضوی از خانواده نی نی سایت🫠😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من هنو اینطوری نشده دو ماه میشه تقریبا ک دارمش

رفتم واسش غدا بخرم اقاهه گفت هر هفته یک بار شب مثلا ساعت ۹ ظرف ابش رو بردار تا فردا اب نخوره بعد براش اب بزار تو ظرف ابش ی قاشق کوچیک سرکه سیب اصل بریز هیچوقت مریض نمیشه خودش داشت بهم داد

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
عروس من مجرده تخم گذاشته😐

متخصص طیور زینتی ببر تا کلسیم مخصوص پرندگان بده بهت. عروس های ماده خیلی دچار کمبود کلسیم هستن واسه همین تخم گذاریشون و خدای نکرده باعث تلف شدن و تخم ماندگیشون میشه همین مورد 

بعضی وقتا صدای فیف فیف در میارن .. به خاطر اینه از چیزی ترسیدن ببین اطراف بینیش ترشح هست ؟ یا عطسه ه ...

ترشح بینی نداره لرز هم نداره بینیش هم قرمز نیست 

فقط امشب خیلییی زیاد فین فین میکنه 

عطسه هم میکنه ولی زیاد نه، تو این دوساعت ۲.۳ بار عطسه کرد

ترشح بینی نداره لرز هم نداره بینیش هم قرمز نیست فقط امشب خیلییی زیاد فین فین میکنه عطسه هم میکنه ولی ...

اینکه میگم فیف فیف تو این چند ماه متوجه شدی؟ وقتی از یه چی میترسن یا احساس خطر میکنن اینو میگن 

متخصص طیور زینتی ببر تا کلسیم مخصوص پرندگان بده بهت. عروس های ماده خیلی دچار کمبود کلسیم هستن واسه ه ...

همون سنگ دریاا؟؟

من براش گرفتم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
اینکه میگم فیف فیف تو این چند ماه متوجه شدی؟ وقتی از یه چی میترسن یا احساس خطر میکنن اینو میگن

قبلا اصلا نمیکرد اینکارو 

شاید یه بار در طول روز 

امشب همییینجوری فیف فیف میکنه 

یه طور خاصیه انگار مثلا بینیش گرفته 

برا من هنو اینطوری نشده دو ماه میشه تقریبا ک دارمشرفتم واسش غدا بخرم اقاهه گفت هر هفته یک بار شب مثل ...

اینکارو نکن ظرف ابشو بذار باشه نصف شب شاید گشنش شه دونه بخوره بعدش نیاز داشته باشه به هر دلیلی اب بخوره . گلوش بگیره یا از چیزی بترسه 

کم ابی سیستم بدنشونو اذیت میکنه 

رو جون پرندت با حرف هر کسی قمار نکن 

شما چند قطره سرکه سیب فقط طبیعی رو خفته ای یه بار تو ابش بریز خیلی کم

اون میخوره جای ابشو برندار

روزی دوبارهم ابشو عوض کن و ظرف ابشو بشور