2777
2789
عنوان

کسی می شناسید فرزند نامشروع باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57735 بازدید | 136 پست
شما در همین نی نی سایت بمون و مطالعه نکن 🙂سنت پیامبرم نبردم زیرسوال درست بخون بعد تهمت بزن چون نمیگ ...

بیا بزن 

از نظر پیامبر و خدا همینکه دختر و‌پسر همو بخان محرمن و میتونن رابطه داشته باشن؟؟؟

حرفت غیر از این بود بیا و نگذر

در زبان محاوره ای گاهی برای "ان شاء الله" الفاظ دیگری بکار برده می شود که می تواند معنی کلمات را تغی ...

احسنتت استارتر عزیز..چقد منم دلم میخاست به نی نی سایتیا بگم‌ک درست ان شاءالله رو بگن...اجرت با خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا بزن  از نظر پیامبر و خدا همینکه دختر و‌پسر همو بخان محرمن و میتونن رابطه داشته باشن؟؟؟ حر ...

عزیزم متاسفانه هضم ی چیزایی سخته ولی وجود داره

اون روسپی ک سر خیابون وایمیسه قیمت میده مدت زمان تعیین میکنه مثلا شبی صد تومن

در ازدواج همینکار رسمی تر میشه قیمت میده ( مهریه) و مدت تعیین میکنه مثلا عقد دائم یا صیغه ۹۹ ساله  البته بازم پوزش میخام

اصلا اصل خطبه عقد معنی لغویش زیبا نیست و این میشه من وکیلم اجازه بدم این آقا شمارو ... متاسفانه همینه

ببخشید فضولی میکنم  شما با اون دختر نامزد بودین؟یا پسر اول اون خانوم میشین؟ اگر دوس ندارین جو ...

اون دختر زن عقدی من بود متاسفانه

پدر الدنگش از گذشته دخترش خبر داشت ولی دم نزد

آخرش هم خیانت کرد و فرار

طلاقش دادم ولی هنوز تبعات روحی و هم چنین اسم طلاق برای من مونده و الان هم موقعیت ازدواج رو ندارم به خاطر همین طلاق

خدا گفته اما این بنده های خدا به ولدزنا شماسنامه میدم اما اسم پدر توش نوشته نیست .  این بچه نم ...

عزیزم بهتون کاملا حق میدم و نظرتون محترمه.

منم به عنوان یه مسلمان و ایرانی تابع قوانین کشورم هستم.یعنی کاری نمیتونم بکنم وقتی میبینم چطور به اسم دین دارن مردمو عذاب میدن فقط حرص میخورم و نفرینشون میکنم.

اسلام واقعی فعلا وجود نداره تل ظهور منجی انشاءالله.

برای رسیدن به هدفتون هم دعا کردم گل من.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه خودش معصوم وپاکه، هرچنداز راه حرام و زنا باشه، 

بله عزیزم بچه که گناهی نداره.

نظرتون ارزشمنده.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

شیطون نه منظورم پلیدیه خیانت جنسی تهمت جنسی زدن به دیگران دزدی  زورگیری رو بچه ها همه انجا ...

بله بعضیا انجام میدن برخلاف خیلیا من اصلا اعتقاد ندارم بچه ها پاکن بلکه ایینه اطرافیانشونن

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
اون دختر زن عقدی من بود متاسفانه پدر الدنگش از گذشته دخترش خبر داشت ولی دم نزد آخرش هم خیانت کرد و ...

ان شاء الله ازدواج موفقی داشته باشین

شما درجریان رابطه پدر و مادر و باردارشدن مادرشون بودین؟منظور این آگاهی و شناخت داشتین ازدواج کردین یا بعد عقد متوجه همه قضایا شدین 

ان شاء الله ازدواج موفقی داشته باشین شما درجریان رابطه پدر و مادر و باردارشدن مادرشون بودین؟منظور ا ...

بعد عقد متوجه شدیم

اصلا پدرش چیزی نگفت

روز خواستگاری و مراسم ها پدرش هر سوالی از من کرد و خط و نشون کشید ولی چیزی نگفت

الان اون هرزه رفته داره با یکی زندگیشو میکنه 

پدرشم زندگیشو داره و فقط زندگی من هوا

در زبان محاوره ای گاهی برای "ان شاء الله" الفاظ دیگری بکار برده می شود که می تواند معنی کلمات را تغی ...

لطفا زیادی از دین اسلام حرف نزنید من خودم الان باردارم و بچه ام حاصل رابطه من و دوست پسرم هستش و الان دوست پسرم خیلی هم منو دوست داره

لطفا زیادی از دین اسلام حرف نزنید من خودم الان باردارم و بچه ام حاصل رابطه من و دوست پسرم هستش و الا ...

شما مگه ایران نیستی؟میدونی برای اون طفل معصوم چه سرنوشت شومی رو رقم میزنید؟اینجااروپا وآمریکانیست که حمایتتون کنن حتی شناسنامه نمیدن اگه دوستید خب دیگه بچه براچیتون بود؟واقعا فکرنمیکنید بچه نیاز به خانواده اللخصوص نقش پدر داره؟ماهایی که وسط خانواده وباپدر ومادرهستیم کلی مشکل داریم وای بحال بچه های نامشروع که عرف جامعه ی امروز ما اونا رو به رسمیت نمیشناسه جدای این قضیه که بچه چه حلال زادش چه حرام زادش معصوم وپاکه وبه انتخاب خودش متولد نشده