2777
2789
عنوان

کسی می شناسید فرزند نامشروع باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57729 بازدید | 136 پست
وا چرا شما یه بار به عقل خودتون مراجعه نمیکنید فقط اون چیزایی که باهاش مغزتون رو شستشو دادن طوطی وار ...

مسئله دین و مذهب نیست باشه 

اگر از لحاظ منطقی و عقلی نکاه کنی بچه های که پدرش هیچ جا تعهدی به کسی نداده و مشخص نیست کیه مسلما در آینده از داشتن یه خانواده نرمال محروم میشه و معمولا مادر به تنهایی توانایی نگهداری بچه رو نداره  اونم مادری که احتمالا احتمالا پایبندی خاصی نگهداری احترام به بدن مبارکش رو نداره و احتمالا با افراد دیگه هم روابط جنسی داشته و داره

خی این فرزند چطور میخواد تربیت بشه جدا از اینکه ذات سالم و پاک رو همه انسانها از بدو تولد دارن و در این شکی نیست مسئله محیط تربیت و آموزش بچه هست که نگرانی ایجاد میکنه نه طفل معصوم و بیگناه

الان کدوم آدم عاقل بدون اینکه سند و مدرکی دریافت کنه پول هنگفتی رو بابت معامله ملک و ...میده دست افراد شما حتی حاضر نیستید هزارتومان به صندوق صدقات بندازید بدون اینکه بدونید عاقبت این پول چی میشه پس چطور ممکنه انسان از روی احساس مثلا علاقه ودر واقع قلیان هورمونی شهوات به هر جنس مخالف که رسید تولید مثل کنه ...

کما اینکه همین امثال شما از صبح تا شب تو این سایت دارید میگید چرا بچه دار میشید تو این گروونی و...

اگر افکار فرویدی و غربگدایی مارو شستشوی مغزی نداده باشه صد در صد قبل از مخالفت با هر چیزی که در دین ثبت شده کمی تفکر میکنیم بعد ژست روشنفکری برمیداریم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ما اصن صیغه ی عقد نداریم اگه داریم بیار کو کجاست کجای قرانهچرا اطلاعات ندارید مردمو گمراه میکنید ادم ...

شما وقتی ازدواج کردی فقط شاهد گرفتی یا صد جا میزان مهریه و حق وحقوقت رو ثبت کردی؟!!!نگو نه که میخ تو دیوار خندش میگیره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.