2777
2789
عنوان

شوهرم شب مونده خونه جاریم شام😐😒

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 64 پست

حتما شما یه چیزی دیدی از شوهرت که انقد نگرانی. ولی ببین حساسیت زیاد نشون دادی و اون ازت مخفی کرده. الان که دیگه اون رفته خونه برادرش، سر خودتو گرم کن و برای چیزی که فعلا نمیتونی کنترلش کنی اعصاب خودتو به هم نریز.

کم محلش کنید 

قطع رابطه کردیم حسودی منو میکرد اینقدر باهم بد رفتار کرد الان قهریم .فک میکردم شکاکم چیزی نیس بعد عروسی  جاری کوچکه اونم ماه اول قطع رابطه کرد میگفت باشوهرم خیلی لاس میزد من ۲سال تحملش کردم الان راحتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیکلش چجوری هست ؟

خیلی خووووبه با سن ساعت شنی پرررررررز 

کمر خیلی بااااریک سینه ها خیلی درشت و ناااز 

دستای خیلی سفید و اصلا نگم براااات 

صورتش که فوق العااااذه اس 

کلا خیلی جذابه 

حرف زدنشم که خیلی شوووخه و هرکیو جذب می‌کنه 

آقا من نمیخام شوهرم اونو ببینه ااااصلا

الان جاریم پیش خودش میگه شوهرش بهش نگفت خونه ماست  این یعنی برای من خیلی بد شد  آخه جلو ...

یاد خودم افتادم

هفته قبل عصری همسرم خونه نبود، زنگ زدم بهش که خریدام رو بگم

گفتم کجایی؟؟ گفت بیرونم

گفتم چرا صدای تلویزیون میاد پس؟؟ 

گفت یه لحظه اومدم خونه داداشم، دیگه میخواستم برم

بعد که اومد خونه، خندیدم و گفتم خب چرا دروغ میگی بهم😂😂😂🤣🤣

میگه گفتم باز الان میپرسی اونجا این موقع چیکار داری و... 

خیلی خووووبه با سن ساعت شنی پرررررررز  کمر خیلی بااااریک سینه ها خیلی درشت و ناااز  دستا ...

جاریت،که هرزه نیست بخاد با برادر شوهرش بریزه رو هم .چقدر انرژی منفی به خودت میدی

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
حتما شما یه چیزی دیدی از شوهرت که انقد نگرانی. ولی ببین حساسیت زیاد نشون دادی و اون ازت مخفی کرده. ا ...

دارم همون کارو میکنم ولی چه لزومی داره شوهرم که اصلا قوربون صدقم نمیره اینجوری قوربون صدقم بره چرا واااقعااا؟؟

قطع رابطه کردیم حسودی منو میکرد اینقدر باهم بد رفتار کرد الان قهریم .فک میکردم شکاکم چیزی نیس بعد عر ...

چه خوب ک تونستی قط رابطه کنی 

دوستان یعنی الان شوهرم فکر می‌کنه من حساسم یعنی من به اون حسودی میکنم؟؟؟

وای نه مردا به زن برادرشون به چشم بدنگاه نمیکنن که بخاد باشما مقایسش کنه نگران نباش 

قصد به شک انداختن استارتر رو ندارم 

ولی من کسیو میشناسم که به برادرش خیانت کرده 

و رفته با زن برادرش همخواب شده....

البته این دیگه جنبه مرد بستگی داره

قصد به شک انداختن استارتر رو ندارم  ولی من کسیو میشناسم که به برادرش خیانت کرده  و رفته ...

خاک توسرهردوشون حالم بهم خورد چقدربیشرف 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

[QUOTE=199044160]خاک توسرهردوشون حالم بهم خورد چقدربیشرف [/QUOT

دوربر شمارو نمدونم ولی از این چیزا تو شهر ما خیلی زیاد شده😔😔

از پیام بازی گرفته تا خود زناکاری.....

من میترسم بچه هام بد تربیت بشن خدایی نکرده..

خدا خودش همه رو به راه راست هدایت کنه

[QUOTE=199044160]خاک توسرهردوشون حالم بهم خورد چقدربیشرف [/QUOT دوربر شمارو نمدونم ولی از این چیزا ...

واقعا هیچی چندش ترازاین کثافت کاریایه فامیلی نیست متاسفانه همه جاهم هست شماکدوم شهرین عزیزم 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
2810