2777
2789
عنوان

شوهرم شب مونده خونه جاریم شام😐😒

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 64 پست
احتمال زياد انقدر حساسيت نشون دادي كه بديخت جرات نكرده بگه خونه برادرم هستم 

اره اونم هست آفرین من حساسم رو این جاریم 

خب چرا هر چی میگفتم واکنش نشون نمیداد یعنی حرفای منو قبول داشته دیگه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اونم هست آفرین من حساسم رو این جاریم  خب چرا هر چی میگفتم واکنش نشون نمیداد یعنی حرفای منو ...

اینقدر جلوش بگو، که اگه حتی بدبخت به هیکل جاریت فکر و توجه نمیکرده

ازین به بعد توجه کنه و شما دلیل این گناه بزرگ باشی

اره اونم هست آفرین من حساسم رو این جاریم  خب چرا هر چی میگفتم واکنش نشون نمیداد یعنی حرفای منو ...

نه حرفاتونو قبول نداره نميخواد برين رو مخش همينحا با دوتا كامنت همه فهميدن شما حساسي مسلما تو خونه هم حساسيت نشون دادي شوهرت نخواسته چيزي بگه

به نظرم شما بسيار بددل هستي و بايد بري پيش روانشناس

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من درکت میکنم چند سال سر این دعوا داشتیم جاری من از اوناست دوس داره با مردا لاس بزنه 

الان جاریم پیش خودش میگه شوهرش بهش نگفت خونه ماست 

این یعنی برای من خیلی بد شد 

آخه جلو اونا تلفنی حرف زدیم بهش گفتم کجایی گفت توی شهرم ولی خونه بود چون صدای بچه میومد بعد گفتم خونه کسی میمونی شام و دیگه جواب نداد تا الان که زنگ زد گفتم دیشب کجا شام بودی گفت خونه داداشم منم قط کردم 

یجوری حرف میزد انگار ازم ترسیده بود قوربون صدم می‌رفت 

خب چرا باید قوربون صدقم بره؟؟

هیکلش چجوری هست ؟

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
2810