kasra8487_8 مدیر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 376 عنوان دعوای گروهی دخترا! :-/ | مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 93 پست شما هم دیدین جدیدا مد شده؟ 😐ما تازه داشتیم سعی میکردیم دعوای گروهی نکنیم ک آدم بشیم 😑بعد دخترا واقعا 😐 1400/04/18 | 10:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9329 چشم 😑 منطورم بین دخترا و دخترا دعوای الکی بود دیدم ک دختر میگه من تیمم میارم فلانی هم ... 😐💔😂 ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9329 خو اون دیگ جوگیرع خعلی از پسراعم اینطورن😐😐😐😐😐😐😐😐😐 دوباره یکی راجب ما زر زده چالش اون دوستمفقط بفهمم کیه جرش میدم اشغالو ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9329 😑😂 دیه مشکل اونه 🙋♂️ مشکل کی؟😐:| ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
مادرشوهرتم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 14426 دوباره یکی راجب ما زر زده چالش اون دوستم فقط بفهمم کیه جرش میدم اشغالو باز کی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐منو گفته یا تو رو؟عجب چیزخلایی پیدا میشنا
kasra8487_8 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 376 دوباره یکی راجب ما زر زده چالش اون دوستم فقط بفهمم کیه جرش میدم اشغالو راجب شما؟؟ آقا ولش، غلط کردم 😐
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9329 باز کی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 منو گفته یا تو رو؟ عجب چیزخلایی پیدا میشنا هردومونو گفته بیشعور😑بیاع تاپیک خودم بچه ها روتگ کنیم🥲😁 ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9329 راجب شما؟؟ آقا ولش، غلط کردم 😐 ارع😐شما چرا؟😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9329 هیچکی 😢 😐چراع تو ترسیدی😐خودت بودی؟؟؟😐 ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
مادرشوهرتم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 14426 هردومونو گفته بیشعور😑بیاع تاپیک خودم بچه ها روتگ کنیم🥲😁 هرچی ک گفت آینه😐😐😐😐😐😐باوش
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9329 هرچی ک گفت آینه😐😐😐😐😐😐 باوش واقعا خیلییییی بیشعورن خیلییییی چون این حرفایی ک میزنن حقم نیس دوباره توی چالش خودم حرف زدن💔💔💔💔💔💔 ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
مادرشوهرتم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 14426 هردومونو گفته بیشعور😑بیاع تاپیک خودم بچه ها روتگ کنیم🥲😁 ریپ نشدیبنظرم محل ندع اینا یجایی سوختن اینطور زر زر میکننحالا مثلا بگن سگ ما سگ میشیم؟ن پس بذار واق واق کننتاپیک چالشتو بدع نی نی یار حذفش کنعتو کدوم چالش باز مورد عنایت قرارمون دادن؟
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9329 ریپ نشدی بنظرم محل ندع اینا یجایی سوختن اینطور زر زر میکنن حالا مثلا بگن سگ ما سگ میشیم؟ ن ... نم ن ولی خب ب هرحال چرتای زیادی گفتن شات هارو خوندی ک😑همون چالش خودم دوبارع فحش دادن و ی سری چرت ک بدرد نخوری و پس فردا ی سگ میشه شوهرت :////😐و گفتن خیلی لاس میزنی و ادعای شاخی داری فک کردی کی هستی؟ :/میگم پریسا دوبارع تعلیق شد مث این ک توی چالشم خوندم واسش تاپیک زدم نی نی یار گفت پست نامناسب گذاشته اه اگه بیاد دیگ نمیذارم چرت بگه ک تعلیق شه :/ ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
مادرشوهرتم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 14426 نم ن ولی خب ب هرحال چرتای زیادی گفتن شات هارو خوندی ک😑همون چالش خودم دوبارع فحش دادن و ی سری چرت ک ... بیشعورن دیگ چ انتظاری از بیشعور داری؟ای بابااا دوبارههه؟😐💔
ارزوجان۳ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 9329 بیشعورن دیگ چ انتظاری از بیشعور داری؟ ای بابااا دوبارههه؟😐💔 ارع دوباره😑ی پسر المانی اومده بود سایت توی تاپیکام پست میذاشت توی چالشم ی چیزی المانی گفته ولی نمیتونم ترجمه کنم🤦🏻♀️ ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝