2777
2789
عنوان

این میمون دیگه کیه تو اینستااااا کرک و پرم ریخت (ترسوها نیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 116 پست

زیر یه عکسش یه نفر تورکی نوشته آغزوا استوروم 😂😂😂😂😂ای خدا مردم از خنده 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ایشون میمون نیستن و آدمن

یه جا خوندم که دوست داشتن شبیه آدم فضایی ها بشن ‌و به همین دلیل دست به جراحی زیاد زدن

❌درخواست دوستی قبول نمیکنم❤️تاپیکام دلی و برای خودمه❤️خدایا شکرررررررررت😘😘عشق و آرامش و احترام🥳سلامتی🥳وفاداری🥳موفقیت🥳حال خوب🥳❤️

2805
ایییییییی🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 یا امام هشتم اینا آدمن آخه؟ 

جسمش که دیگه از انسان بودن خارج شده  

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
هست!

تو کامنتا میگفتن نیست

بخاطر گینس اینکارو کرده

ولی حالا نمیدونم شایدم باشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من ک اینستاندارم چ جوری ببینم طرفو😐

وا

خوبه 10 بار عکسشو تو تاپیک گذاشتناااا

همین صفحه قبلیم گذاشته بودن

دماغش چرا اینجوریه 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮😵😵😵🤯🤯🤯🤯

من تو فکر اینم چطوری نفس میکشه واقعا؟

یا چطوری میتونه ببینه وقتی توی چشمشو تتو کرده و کلا سیاهه

زیر یه عکسش یه نفر تورکی نوشته آغزوا استوروم 😂😂😂😂😂ای خدا مردم از خنده 

یکی نوشته بود این شیطان پرسته پس دوست شما نیست 

بعد هی کامنت گذاشته بود سبحان الله استغفرالله  حالا انگار با نگاه کردن به این به گناه افتاده زیر همون پست داشت توبه میکرد

كاشك اسكرين بزاري اينستام دردسترس نيست 

عزیزم عکساش یه عالمه تو تاپیک هست

همین یکی دو صفحه اخرو بگردی پیدا میکنی

عزیزم ایشون میمون نیستن و آدمن یه جا خوندم که دوست داشتن شبیه آدم فضایی ها بشن ‌و به همین دلیل دست ...

والا من تو کامنت خوندم واسه ثبت شدن تو گینس اینکارو کرده

ولی هرچیم باشه من بهرحال آدمیتی نمیبینم چون حتی دندوناش و بینی و چشماشم اینطوری کرده و واقعا برام عجیبه که چطوری غذا میخوره

یا چطوری نفس میکشه و میبینه

یکی نوشته بود این شیطان پرسته پس دوست شما نیست  بعد هی کامنت گذاشته بود سبحان الله است ...

😁😁😁😁😁

2810