2777
2789
چنتا از کاراشون بگم تو خودت حساب کن چه جورین بچشو همرای ما فرستاده پارک خودش نیومده بود هزار تومن جی ...

من می دونم شما چی میگین. شما خسیس نیستین از اینکه از دلسوزی شما سو استفاده شده دلخورین. یک مدت فاصله بگیرید بعدش با ی حریم جدید وارد رابطه باهاشون بشید اگه مایل بودید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چنتا از کاراشون بگم تو خودت حساب کن چه جورین بچشو همرای ما فرستاده پارک خودش نیومده بود هزار تومن جی ...

مادرشوهر من انقدر ماهه همسایش خواهرشه و خواهرش اصلا کد بانو نیس بچه کوچیکش همیشه خونه مادر شوهر من وله اصن نمیپرسه ناهارش چیشد و .. همیشه غذا بیشتر میذاره میگه ممکنه دلشون بخواد بچه بزرگشم یوقتایی میاد از کیکای مادرشوهرم میخوره میگه مامانم بلد نیس . تازه خودشونم نمیان یوقتایی میفرسته خونشون میگه شاید خیلی وقته کیک اینا نخوردن انقدر ک مهربونه و دلش بزرگ . اونوقت شما تو صورتت بچه ها میگن میخوایم زورتون میاد یکم هردفه بدید . یا حداقل برای سلامتی روانی و روحی اون بچه خت باهاشون قطع رابطه کنید ک نبینن . متاسفم 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸

شاید پول نداشته ...اخه بعضیا ماشین دارن خونه هم دارن اما وضع مالیشون ضعیفه ...دیدم که میگما نمونه بارزش خودمم ..خونه دارم از دور نگاش میکنی میگی وای اینا میلیونرن ملشینم داریم مذل بالا اما الان شاید تو کارت شوهرم 35تومن پول باشه....همین که پول دساش میاد خرج خورد و خوراک و بدعی میشه ...منم خونه دوستم میرم دوستم هنیشه یه عالمن چیز میز واسه بچش تو خونه داره همیشه هم به بچه من میده ...منو هر وقت چیزی دلشته باشم واسه اونا میدم

من بودم واس اون بچه هم میخریدم چون خیلی احساسی م و زود دلم میسوزه ولی بنظرم من خیلی احساسیم و اشتباه میکنم و کار شما درست تره...چ خبرررررره اینقد خساست؟اه اه

خوب کردی

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
باشه من خسیس هرچی باشم برا بچه خودم خسیس نیستم 

کی نیست؟ همه هستن. هیچکس دوس نداره ازش سو استفاده بشه. این بنده خدا اون روزم ی تاپیک زد که بچه همسایمون باهامون اومده پارک مادرش پول تو جیبش نذاشته چقدر شستنش خب می خریدی.  ایشون چرا باید توی این گرونی و تورم برای بچه دیگری هزینه کنه در حالی که می دونه و یقین داره وضعشون خوبه؟ توهین به شعور آدم و سو استفاده عاطفی نیست؟

این کارتون حاصل همه رفتار های پدر مادرش بوده ، ولی اگه زورتون میاد از غذا و میوه هاتون بخورن یا براش آبمیوه بخرید میتونید روابط کم و قطع کنید،  اینجوری خودتونم اذیت نمیشید

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
وا خب بچه اس دیگه غذا میبینه دلش میخواد تو کی هستی که دو تا قاشق نمیاری واسش که بچه هی میگه اسمت رو ...

انگار با من خصومت شخصی داری شوهرم زحمت میکشه کار میکنه برجی دومیلیون اجاره میده مستاجرم دوتا بچه پوشکی دارم برا چی بیام حق بچه خودمو شوهرمو  بزارم جلو یکی دیگه که صاحب خونه هس ماشین شاسی بلند زیر پاشه خیلی داری شورشو درمیاری هرچی هیجی نمیگم وقیح تر میشی هرچی از دهنت درمیاد میگی خوبه ادم حرف دهنشو یکمم بفهمه 

کی نیست؟ همه هستن. هیچکس دوس نداره ازش سو استفاده بشه. این بنده خدا اون روزم ی تاپیک زد که بچه همسای ...

اخه ابمیوه دو هزاری واقعا ج ارزشی داره ک دل ی بچه اب بشه الان مثلا میگرفت چ سواستفاده ای میشد ازش

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
من که خیلی غز مامانم ممنونم خودمم نگاه میکردم بچه ها آتاآشقال میخرن ولی میگفتم اینا ضرر داره هیچم حس ...

همیشه تعادل بهترینه . 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
من می دونم شما چی میگین. شما خسیس نیستین از اینکه از دلسوزی شما سو استفاده شده دلخورین. یک مدت فاصله ...

ممنون که درکم کردید خواهرم یه بار خونمون بود بهم گفت چرا اقد رو دادی خواهرمم صداش دراومده بود

اخه ابمیوه دو هزاری واقعا ج ارزشی داره ک دل ی بچه اب بشه الان مثلا میگرفت چ سواستفاده ای میشد ...

این خانم قبلا هم تاپیک زده و از این چیزا صحبت کرده که مادره بچشو می فرسته با ما پارک و هیچ هزینه ای نمی کنه. خب واقعا منصفانه نیست وقتی وضعشون خوبه برای دیگران مزاحمت ایجاد می کنند. ی آب معدنی کوچیک شده ۴ تومان اب میوه که بیشتره.

انگار با من خصومت شخصی داری شوهرم زحمت میکشه کار میکنه برجی دومیلیون اجاره میده مستاجرم دوتا بچه پوش ...

وقیح تویی اینو از تاپیکت و عذاب وجدانی که داری میشه فهمید وگرنه دلیلی نداره هی تاپیک بزنی و نظر بخوای راجب کاری که کردی 

خودتم میدونی چکار کردی 

الانم هی از خساست اونا میخوای بگی ولی بیشتر مشخص میشه خودت هم مثل دوستت هستی خیلی بهم میاین دوستای خوبی میشید