2777
2789

بچه ها من ازمایش قبل بارداری دادم ۹۹بود ای وان سی ۵.۶ک دکتر گفت خوبه

در کمال تعجب چند ماه بعد باردار شدم ک چون تنبلی داشتم عادت نشدم گفتم ب خاطر تنبلیه

دو ماه بعد رفتم دکتر ک دو ماهه عادت نشدم فهمیدم باردارم

تو ۹هفتگی آزمایش برام نوشتن ک دیدم قندم بیش از حد بالاس ناشتا ۱۴۷و تکرار ک کردم شد ۱۲۰

فرستادن پیش پره ناتالوژیست که الان ۱۱هفته ام برام تازه انسولین نوشتن لومیر ۴واحد با دستگاه ک میگیرم امشب شب دومع انسولین زدم

با دستگاه ک گرفتم ناشتا ۱۴۰ دو ساعت بعد صبحانه ۱۴۲بعد ناهار ۱۵۹بعد از شام۱۷۷که همش دو ساعت فاصله بین شونه

بچه ها من دیر فهمیدم باردارم دیرم فهمیدم قندم بالاس از این ب بعد حواسم هست تحت نظرم ولی از قبل میترسم فقط نگران بچمم خودم نگران خودم نیستم تورو خدا بگید برای بچم مشکلی پیش نیومده یا نمیاد فقط میترسم چیزیش بشه یا خدایی نکرده قند بگیره۲۴سالمع بچه اولمع تورو خدا بگید حالم خیلی بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مبارکه نگران نباش اصلا چیز خاصی نیست قندت هم زیاد بالا نبوده از این به بعد مواظب باش

از این ب بعد ک مواظبم فقط دلم واسه بچم میسوزه اگه یه وقت چیزیش بشه من دیونه میشم من اصن چیزای قندی برنج نمی‌خورم نون فقطسنگگ نمیدونم چجوری انقد بالاس