2777
2789

استارتر جان اگه واقعا از معاشرت با این خانواده اذیت میشید بهتره که خیلی محدودش کنید 

ولی اگه دوباره یه اینجور موقعیتی پیش اومد به نظر من برای اون بچه هم بخرید ، یا کلا جوری کنترل کنید که بچه ها اذیت نشن (مثلا خوراکی ها رو مثل هم بردارید مامان اون بچه اگه نون پنیر برداشته شما هم نون پنیر بردارید)

درسته که از لحاظ قانونی یا منطق شما مسئول نیستید

ولی از نظر خدا ، انسانیت ، وجدان و احساسات بهتره که به اون بچه هم این جور چیزا رو بدیم

قطعا شما احساس بدی نسبت به این کارتون دارید

خب این یعنی این که تو لحظه این جوری تصمیم گرفتید که به اون بچه چیزی ندید ، به نظرم یک بار با خودتون به این نتیجه برسید که چکار میخواید بکنید ، تا توی لحظه انتخاب اشتباه نگیرید ، به حس بدِ بعدش نمی ارزه

اگه مشکلی هم ندارید و فکر میکنید کارتون درست بوده هم که هیچی

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
نمیخواسم خوراکی بگیرم اب میخاسم بچم سه سالشه گریه کرد گفت میخوام خودش برداشت با چنتا چیز دیگه 

عزیزم اینارو ول کن کاره خوبی کردی تو نسبت به یچه خودت مسئولی نه نسبت به مادره خسیس بقیه😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوب که جای شما نیستم .بقول دکتر هلاکویی خیلی مسخرست خواسته های بچه هارو حواله میکنید به بزرگ شد ...

حالا یکم فکر کن شاید به این نتیجه رسیدی این خونه و ماشین واسه قبل این گرونی بوده و وضع مالی عالی داشتیم و بخاطر گذونی حقوق کم شده ...در ضمن بچم که گسنگی نمیکشه همیشه شیرینی و ابنبات و کیک تو خونه هست حتی پولم نداشته باشم خودم درست میکنم ...همین الان صبحونش داره کیک خونگی میخوره ...شما بجای اینکه فکر شکم بچه باشی یکم فکر تربیتش باش که نخواد فردا پس فردا مث خودت قضاوت کنه