2777
2789
بحث هزینش نیست من با همچین آدمایی معاشرت داشتم برا همین کار خوبی کرده نخریده. وگرنه خودم خیلی دل رحم ...

چنتا از کاراشون بگم تو خودت حساب کن چه جورین بچشو همرای ما فرستاده پارک خودش نیومده بود هزار تومن جیبش نزاشته بود همش شوهرم خرج کرد خونمون دیوار به دیواره میان خونه ما بچش میبینه من غذا رو گاز دارم ب مامانش هی میگ گشنمه یه چیزی نیس بخوریم نه یه بار ن دوبار همیشه میوه های گرونو اصلا نمیخرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحث هزینش نیست من با همچین آدمایی معاشرت داشتم برا همین کار خوبی کرده نخریده. وگرنه خودم خیلی دل رحم ...

عزیزم جسارتا کار درست اینکه با همچین ادمایی معاشرت نکنیم نه اینکه سر بچه هاشون تلافی کنیم 

حرفتونو قبول ندارم چون اون بچه یتیم که نبوده انسانی نباشه...پدر داره مادرم داره وضعشونم خوبه...

تو جامعه ای ک یه سری با ملچ و مولوچ کردن و غذا خوردن تو اینستا دارن پول درمیارن واقعا حرف از انسانیت زدن راجع به دل اب کردن و .. اشتباهه من بابت اشتباهم معذرت میخوام 🙃

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
باشه من خسیس هرچی باشم برا بچه خودم خسیس نیستم 

ناراحت نشی ها ولی من احساس میکنم از این ک نخریدی براش عذاب وجدان داری الان میخوای ب مادرش گیر بدی ولش کن باهاشون دیگ نرو بیرون

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
تو جامعه ای ک یه سری با ملچ و مولوچ کردن و غذا خوردن تو اینستا دارن پول درمیارن واقعا حرف از انسانیت ...

اینستا فضای مجازیه ، فاصلش با فضای حقیقی خیلی بیشتره

قطعا یه بچه ی کوچیک به اون صورت تو اینستا فعالیت نداره

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
یه دوستی داشتم تو راهنمایی مامانش مث شما بود انقد با حسرت به ما نگا میکرد همیشه دلش میخواس از بوفه م ...

من که خیلی غز مامانم ممنونم خودمم نگاه میکردم بچه ها آتاآشقال میخرن ولی میگفتم اینا ضرر داره هیچم حسرت نداشتن چون کمبودی نداشتم.... تغذیه بچه رو از اول هر جور مدیریت کنی همون جور عادت میکنه... الان میلینم تو فامیل طرف همش به بچش چیپس و پفک می داد الان لاغر و رشدی نکرده غذا نمی خوره همش این آشقالارو می خوره سیر میشه.... هر چی هم بهش میگن اینارو نخور نمی تونن کنترلش کنن ... هی باز به زور گریه پدر مادرشو مجبور میکنه براش بخرن....

عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف اول۷۰ ✅هدف دوم۶۶🔐هدف سوم۶۲🔐هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹برخی افراد می‌خواهند به تناسب اندام برسند. برخی آرزو می‌کنند که این اتفاق بیفتد. برخی آن را عملی می‌کنند.     
چنتا از کاراشون بگم تو خودت حساب کن چه جورین بچشو همرای ما فرستاده پارک خودش نیومده بود هزار تومن جی ...

وا خب بچه اس دیگه غذا میبینه دلش میخواد تو کی هستی که دو تا قاشق نمیاری واسش که بچه هی میگه

اسمت رو به عنوان خسیس ترین تو گنیس ثبت کن

اینا در همه موارد اینجوری هستن مثلا بچه هاشون نه و سیزده ساله هستن کلاس انلاین دارن زورشون میاد براش ...

بخاطر خودشون یه همچین کارهایی میکنن🤦🏻‍♀️

طفلک بچه ها

فک کردم منظورت پس انداز واسه بچه‌است

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

بچش تقصیری نداشت، تازه ابمیوه خریدی دلشم اب کردی ؟ مامانش خسیس ، بچه بیگناه ، شما هم که....

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه