2777
2789
عنوان

دردو دل با زن همسایه درسته ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 80 پست

تو و شوهرت دارید با هم زندگی میکنید

اگه شوهرت داره اما خونه نمیخره حرفش درست اما اگه شرایطشو نداره تو به اسم خودت خونه بخر برید توش ساکن بشید چه ایرادی داره

واسه زندگی مشترک دو نفر باید با هم تلاش کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه نکن با همسایه درد ودل نکن در این حد به اونچه. خونه بخر به اسم خودت کن. 

میگه اگه خونه خریدی بعدا با شوهزت مشکل پیدا کردی مثلا دراینده خواسی طلاق بگیری فکر کردی کجارو داری که بری تو دلمو خالی میکنن یا میکن بزار برا اینده بچه هات 

نمیدونم چی بگم منم باشم اون پول را میذارم بانک سودشو میخورم😁😁

بعد از چند سال دیگه نمیشه با اون پول کاری کرد نه خونه نه کار . تو ایران اصل پول باید با احسنت تبدیل شه والا از ارزشش می افته 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

درضمن ما تو فامیل شوهرم زنه انقد با همسایه هاش گشت و همه جا رفت و درد دل کرد همه بهش حسودی کردن زندگیش از این رو به اون رو شد انقد با شوهرش بحث میکرذ آخرشم داشت شوهرش رو می‌ترسوند نفت ریخت رو خودش آتیش گرفت فوت کرد. البته دور از جون میگم کلا خوب نیست انقد صمیمت بعد هم سن هم که نیستین

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

سلام دوست عزیز من یه پونزده سالگی ازت بزرگترم دلم میخاد خواهر نه راهنماییت کنم خواهر عزیزم اگر خونه بخری برا آسایش وآرامش خودته به اسم خودتم هس یه سرمایه ای هس چون پول به مرور ارزششو از دست میاد بعضی آدما هرچقدرم سنشون بره بالا نمیتونن مشاور خوبی باش

ن لطفا خواهش میکنم به حرفاش

گوش نده

خوشگلم من بودم میخریدم منتهی به اسم خودم. در ضمن با همسایه درد دل نکن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
بعد از چند سال دیگه نمیشه با اون پول کاری کرد نه خونه نه کار . تو ایران اصل پول باید با احسنت تبدیل ...

اره ولی بخوابونه توی بانک سودشو بگیره بعد دوماه وام بگیره روی سپردش با اون خونه بخره قسطش هم شوهزش بده

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
میگه اگه خونه خریدی بعدا با شوهزت مشکل پیدا کردی مثلا دراینده خواسی طلاق بگیری فکر کردی کجارو داری ک ...

چرا باید طلاق بگیری مگه شوهرت چجور آدمیه چرا انقد راحت اسم طلاق رو به زبونتون میارین آخه 

من همسن خودتم ولی به نظرم حرف خانوم همسایه شما اشتباهه چه عیبی دارع باهم به زندگیتون سر و سامون بدین ...

میگه بزار برا بچه هات چون باباشون جمع گن نیست بعدا بزرگ شدن میگن چ مامان خودخواهی بوده برا خودش خرج کرده برا ما نزاشتع

سلام دوست عزیز من یه پونزده سالگی ازت بزرگترم دلم میخاد خواهر نه راهنماییت کنم خواهر عزیزم اگر خونه ...

کاملا موافقم... شما ب خاطر آسایش خودت خونه رو میخری چون قراره خودتم توو آسایش باشی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

اولا ک درد و دل نکن چون بعدش هی میکوبن تو سرت .مخصوصا درمورد شوهرت و‌زندگیت.

دوما ببین شوهرت و زندگیتو دوست داری ارامش تو زندگیت داری شوهرت بفکر زندگی کردن هست اگر اره که خیلی کار خوبی میکنی خونه به اسم خودت میخری میدونی دیگ مستاجر نیسی هرسال وسایلتو جابجا کنی و سختی نمیکشی .پولتو بذاری تو بانک و هر سال زجر بکشی خیلی زوره

خاله جون برا سلامتی دخترم میشه یه صلوات بفرستی😘😘😘😍
میگه بزار برا بچه هات چون باباشون جمع گن نیست بعدا بزرگ شدن میگن چ مامان خودخواهی بوده برا خودش خرج ...

چه فرقی میکنه خونه رو بخر کیفشو ببر بعد بمونه برا بچه هاتتتت

عجبببب

وااااا چرا نخری مگه شوهرت شمر هست فقط نداره 

بخره خودت بخر اما به نام خودت راحتیشو میبری به هیچکسم نگو تا سند بخوره اصلا از زندگیت با هیچکس حرف نزن بخدا بعد ها پشیمون میشی حتما خونه بخر 

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
میگه بزار برا بچه هات چون باباشون جمع گن نیست بعدا بزرگ شدن میگن چ مامان خودخواهی بوده برا خودش خرج ...

خونه بخر به اسم خودت کن اگه هم اتفاقی افتاد مجبور شدی جدا شی خونه ماله تو هیچی از دست ندادی س31چ