2777
2789
عنوان

دردو دل با زن همسایه درسته ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 80 پست
اره ولی بخوابونه توی بانک سودشو بگیره بعد دوماه وام بگیره روی سپردش با اون خونه بخره قسطش هم شوهزش ب ...

این روش درستیه . موافقم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

خونه ب اسم خودت بخر راحت زندگی کن عزیزم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم صد در صد بخر... ولی هواست باشه به هر نحوی نزنی به اسم شوهر یا بچه یا کسی... فقط به اسم خودت. پس دو میلیاردو چیکار کنی؟ بدی طلا که گم بشه و بدردن یا بزاری بانک که دو سال دیگه باهاش یه زمین خشک و خالی هم ندن؟ 

ببین شما خانمی... هیچ سرمایه گذاری ای برات بهتر از خونه نیست. به هیچ ندی ها! نه بورس نه ارز نه کسب و کار نه هیچچچچییییییییییی... الکی الکی از دستش می‌دی.  

وووی خیلی حرص خوردم. چرا اینجوری بهت گفته؟ حالا شایدم قصدش خیره. ولی مدریت مالی بلد نیست. 

راستی بیا تو تاپیکم تو نظرسنجی اسمی که گذاشتم شرکت کن.. خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم عزیزززم. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

درد ودل با همسایه خیلی اشتباهه .من قبلا تجربه اینشگلی داشتم ومتاسفانه تا بهم خوردن زندگیم پیش رفت.خونه روحتما بخر و به اسم خودت بزن چه اشگال داره با شریک زندگیتم اونجا زندگی کنی

میگه اگه خونه خریدی بعدا با شوهزت مشکل پیدا کردی مثلا دراینده خواسی طلاق بگیری فکر کردی کجارو داری ک ...

وقتی به نام تو باشه قرار نیست هیچ اتفاقی بیفته تو حساب بمونه هر روز بی ارزش تر میشه طلا هم که ریسکش بالا هست هر وقت بی پول بشی یه تیکشو میفروشی حتماااا یه خونه خوب بخر

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

از اهدافتون ، مشكلاتتون، خوشي و خوشبختي ها و پول و درآمد  و اموالتون و از اهداف و حركات ايندتون به هيچ كس حتي نزديك ترينا نگيد

يه وقتي شخص به خاطر زياد دوست داشتن شما ممكنه چشمتون بزنه

و من واقعا تاثير چشم نذر رو ديدم

شايد خيلي ها قبول نداشته باشن ولي من تاثير بدش رو بارها ديدم

يه وقت هايي هم شخص به ظاهر با شما خوبه و در باطن خوب نيست

در كل به هيچكس نگين

درد و دل فقط با خدا

میگه اگه خونه خریدی بعدا با شوهزت مشکل پیدا کردی مثلا دراینده خواسی طلاق بگیری فکر کردی کجارو داری ک ...

زن همسایه اشتباه میکنه شما اگه طلاق بگیری و خونه ندلشته باشی کجارو داری که بری.بهتره خونه رو بخری و به اسم خودت باشه حتما.تا اگه طلاق گرفتی شما شوهرتو بیرون کنی و تو خونه ی خودت باشی

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

خونه بخر بزن به نام خودت ...خودت عقل داری با عقلت تصمیم بگیر .. 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
درضمن ما تو فامیل شوهرم زنه انقد با همسایه هاش گشت و همه جا رفت و درد دل کرد همه بهش حسودی کردن زندگ ...

به نظرت به من حسودی میکنه ؟میدونی شوهرش خسیسه کلا خیلی کم خرجن همش درحال جمع کردنن بچه هاشم انگار گشنه ها هسن خونمون میان مثلا انگار دفعه اوله میوه یا خوراکی میبینن شوهراون اصن بهش پول نمبده ولی شوهر من هرچقد بخوام میده کاریم ب خوردنمون نداره اونا برا خوردنم تو خونه قانون دارن میگن کسی تو شکم ادمو نمیبینه همیشه میگن جونمون دراومد تا خونه دار شدیم الانم ک خونه دارن بازم مث گداها میگردن و خرج نمیکنن ولی ما خونه نداریم ولی برا خودمون خوب خرج میکنیم چیزی ب دل بچه هام نمیزاره باباشون ولی شوهر اون اینطوری نیست 

با هبچ کس نباید درد ودل کرد جز خانواده   چون محرم اسرار و خیرخواه کم پیدا میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی