2777
2789
عنوان

دردو دل با زن همسایه درسته ؟؟؟

908 بازدید | 80 پست

ما تقریبا از همه زندگی هم خبر داریم اون ده سال از من بزرگتره به نظرتون درست داره منو راهنمایی میکنه ؟من سن سالی ندارم ۲۵سالمه دوتا بچه دارم پدر مادرمم فوت شدن شوهرم خیلی بیخیاله به فکر جمع کردن اینا نیست کلا زیادم باهم اوکی نیسیم من دومیلیارد از پدرم ارث دارم بهش گفتم اگه نزدیک خونه بابات نباشیم ب اسم خودم خونه میگیرم از مستاجری راحت شیم اونم قبول کرد من جهازمم کامل بود ماشینم خریدم کلیم پول خرج کردم دوستم میگه شده باشه بیست سال مستاجر باش ولی خونه نخر به تو ربط نداره که بخوای خونه بگیری خودشون خونه دارن ولی خیلی زجر کشیدن تا خونه دار شدن حالا چون زیاد رفت امد داریم میگن مستاجر باش خونه نخر ب تو ربط نداره مامان باباش یا خودش باید کاری کنن

دردو دل با هیچکسی جز خدا درست نیس هیچکس بنظر من

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی مشترک شما مال خودتونه 

ن زن همسایه

ن پدر مادر شوهرت

اگه قراره پیشرفت کنین پشت هم باشین

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

نمیدونم چی بگم منم باشم اون پول را میذارم بانک سودشو میخورم😁😁

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

مگه زندگی جفتتون نیس؟ درسته اون وظیفش تامین کردن تو و زندگیه 

ولی توهم واسه راحتی خودت در حد توانت ی تکونی بدی خیلی خوبه

این مشاوره های منفی چیه بعضیا میدن اعخه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

مشورت به زن همسایه که اشتباهه . بعدشم خونه نخری چه کنی ؟ بخر ولی به نام خودت . پولت حیف میشه . نرفتی توش هم نرو ولی بخر و پشیمون میشی

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد