2777
2789
عنوان

ایا کسی با قرص افزایش قد ویتارا قد کشیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12748 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم صفحات رشدم بسته شده باشن و دیگه حالت غضروفی نباشه 🥺

چون خواهرم اینجا رفت گفت صفحات بسته شده. ولی خب داداشم هم ۱۸ بود روش جواب داد. فعلا۵سانت اضافه کرده. هنوز داره میخوره.

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
سن رشدش گذشته بود؟؟

۱۸ بود شروع کرد ولی روش تاثیر داشت. حالا شاید اگر سنش پایین تر بود تاثیرش خیلی بیشتر میشد 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
چون خواهرم اینجا رفت گفت صفحات بسته شده. ولی خب داداشم هم ۱۸ بود روش جواب داد. فعلا۵سانت اضافه کرده. ...

انشالله داداشتون به خواسته اش برسه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
انشالله داداشتون به خواسته اش برسه

مرسی گلم.

گل عکسشو بذار منم لایک کن بی زحمت ببینمش

باشه هر وقت فرستاد میگذارم تو همین تاپیک 

۱۸ بود شروع کرد ولی روش تاثیر داشت. حالا شاید اگر سنش پایین تر بود تاثیرش خیلی بیشتر میشد 

خب تا ۲۲ جا داره میگن بعد اون صفحات رشد بسته میشن

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
خب تا ۲۲ جا داره میگن بعد اون صفحات رشد بسته میشن

خواهرم ۱۵ سالشه بسته شده بود 

وای چه زود حتما زود بلوغ شده

۱۳ سالگی.