2777
2789
عنوان

ایا کسی با قرص افزایش قد ویتارا قد کشیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12748 بازدید | 63 پست
وا چه عجیب چرا اینقدر زود بسته شدن

متخصص غدد گفت کلا برای دخترها باید قبل از اینکه پریودبشن میشه افزایش قدشون کاری کرد‌ بعدش نهایت دو سه سانت 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
متخصص غدد گفت کلا برای دخترها باید قبل از اینکه پریودبشن میشه افزایش قدشون کاری کرد‌ بعدش نهایت دو س ...

چی شد عزیزم عکس نفرستاد ما هفته بعد داریم به امید خدارمیایم ایران میشه بی زحمت اسمشو بگی

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی شد عزیزم عکس نفرستاد ما هفته بعد داریم به امید خدارمیایم ایران میشه بی زحمت اسمشو بگی

ددرخواست دوستی بده عکسشو بفرستم اینجا نشد 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
دادم ممنون

گلم نتونستم برات پیام بفرستم که.ولی درخواست دوستی رو پذیرفتم شما میتونی ی پیام بدی 

گلم نتونستم برات پیام بفرستم که.ولی درخواست دوستی رو پذیرفتم شما میتونی ی پیام بدی 

عزیزم من چند باز بهت پیام دادم جواب ندادی عکس رو برام میتونی بفرستی 

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪
عزیزم من چند باز بهت پیام دادم جواب ندادی عکس رو برام میتونی بفرستی 

نوشته زیر stack رو‌میتونی برام بنویسی بی زحمت تار افتاده تو عکس

بله عزیزم من خودم از قرص افزایش قد نچرال ویتارا مصرف کردم عالیه تو 3 ماه 9 سانت افزایش قد گرفتم وقتی دیدم داره نتیجه میده از پکیج کامل سفارش دادم الان داداشم داره استفاده میکنه عالیه گلم اسمش ویتارا هست 

تهیه کن گلم ولی بهشون بگید که دوز vap رو بهتون بدن چون عالیه حتما هم 120 عددی شو بگیرید آمریکایی هستش و عالیه من شخصا نتیجه گرفتم و الحمدالله خدارو شکر میکنم و ممنونم از اون خانمی که تو همین نی نی سایت این قرص رو بهم معرفی کردن 

من 34 سالمه و داداشم 25 سال اول من سفارش دادم از افزایش قد ویتارا  حدود 3 ماهو نیم که خوردم 2سانت افزایش قد داشتم بعد بهم گفتن باید پکیج تکمیلی ویتارا رو تهیه کنم که تهیه کردم خداشاهده تو 22 روز یعنی 4 ماه و 15 روز 9 سانت افزایش قد گرفتم بعد همون پک رو برا داداشم خریدیم دادشم از 168 رسيده به 174 سانت حدودن 6 میلیون  کل هزینه هاش شد برای هر کدوممون ولی بازم بهتره که با پزشک خوده ویتارا مشورت کنید اونا راهنمایی میکنن