2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 333 پست
بجان خودم دارم میگیرمش روزا که کلا بازه هوای خونه گرم هست که هی جیشش نگیره و یه ساعتی و دوساعتی میبرم جیش مفهموم جیش رو فهمیده و میبرم حموم تا میگم جیش میبنم مثانشو جمع میکنه خخخخخخ پسرم تقریبا 15 ماهشه مامی سا اگه پسرت آمادگیشو داره شروع کن من بخاطر اینکه کلا بدنش به پوشک حسایت نشون داده مجبورم البته دکتر گفت باز باشه در طول روز نگفت از پوشک بگیر اما من تصمیم گرفتم الان که باز میزارمش باهاش تمرین توالت رفتن هم بکنم البته اینم بگم خیلییییییییییییییییییییییییییی سخته تو این سن اما چون دیدم خودشم راضیه و از اینکه تو خونه پوشک نیست و راست راست میگرده برا خودش خیلی سرحاله و حتی از دیدن صحنه جیشش خیلی ذوق میکنه و میخنده میگن هرچی زودتر بگیری بچه کمتر به شب ادرای در بزرگسالی دچار میشه ولی خب با تمام اینها من دل از فرشام و زندگیم شستم! چون میدونم هرآن باید منتظر فاجعه باشم اینم بگم چون جو خونه سرد نیست خیلی دفعات جیشش عادیه مثلا 5 یا 6 بار در طول روز البته حجمش زیاده! باتشکر این بود انشای من
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مادر نمونه ای هستم نیلوفری میدونم سخته اما خب وقتی باید روز همش باز باشه سعس خودمو میکنم که یاد بگیره
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مبارکشون باشه خانوم تهرانی خیلی از دوستانم به پسر من رای دادند و در مدت زمان مسابقه لایکها دیده نمیشد امروز که رفتم تعداد لایکاشو دیدم یه لایک بیشتر نداشت!!!!!!!!! من در عجبم و مطمئنم که لایک کردن احتمالا یا مشکلی پیش اومده یا یه نفر دیگه که عکسش کنار عکس پسر من بود و حالا هم برنده شده رو لایک کردن مبارکش باشه البته من هنوزم نمیدونم جایزه ای داشته مسابقه یا نه و چی بوده فقط برام مهم بود پسرم لایک بگیره
مری طلا برنده شدنتون تو مسابقه نینی عکس و تبریک میگم. راستی یه سوال داشتم. هفته ها رو چطوری حساب میکنن؟؟ یعنی الان عکس من برای کدوم هفته بوده؟؟ دیگه احتمال برنده شدن دارم؟؟؟
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
مرسی مهدیه جان عکس شما برا هفته پیش بود باید عکس جدید بزارید اگه امروز بزارید احتمالا برا شنبه تایید میشه و شما فرصت داری لایک و بازدیدتو تا 4 شنبه ببری بالا تا ایشالا برنده شی بهت توصیه میکنم شبکه های اجتماعی زیادی برو عکستم زیاد بازدید شه بازم جز برندگان هفته میشی
میشه دو تا وسیله انتخاب کنیم که جمعا بشه 100 تومن یا حتما باید یکی باشه؟یه دونه کیف و یه جامدادی انتخاب کردم میشه>
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
2810