2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31551 بازدید | 248 پست
خواهش میکنم به سوالات من جواب بدید من زیادی نگرانم چند روز متوجه شدم بیماری اتوایمن کبدی دارم و pbc. ...

سلام و احترام

حتما بایستی بیوپسی کبد انجام شود ، چراکه صرف نظر از تشخیص بیماری در بیوپسی کبد ، دیتای دقیق تری از مرحله بیماری شما را به پزشک می دهد و بنا به این دیتا ، پزشک شما مقدار دوز مصرفی داروها را تجویز می کند ( در بیماری خودایمنی کبد مقدار دوز مصرفی داروهای کورتون مثل : آزارام ، پردنیزولون و... حتی داروهای دیگری از جمله اروسوفار با توجه به وزن بیمار و  مرحله پیشرفت بیماری تجویز می گردد و وقتی پزشک شما بیوپسی را تجویز کرده اند و شما همکاری نکرده اید ، متاسفانه در روند درمان و تشخیص دقیق یک گپی ایجاد کرده اید . با پزشک فوق تخصص کبد و گوارش حتما در این زمینه مشورت کنید . در رابطه با ترس از بیوپسی کبد ، تجربه شخصی خودم واقعا در حد یک آمپول بود برای چند لحظه درد که قابل تحمل هست و چیز خاصی نیست اما اگر ترس از عوارض آن دارید خوشبختانه بر خلاف این اطلاعات اشتباهی که در سایت های سلامتی با سرچ در گوگل بالا میاد کاملا مغایرت دارد ، و ریسک بسیار بسیار پایینی دارد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من شهریور ماه اتفاقی تو سونو متوجه شدم که کبدم آسیب داره(۶ماه قبل سونو داده بودم همچین چیزی نبو ...

نه عزیزم وسواس به خرج نده سالمی و برو حالشو ببر اما پیگیر باش مثلا ۳ ماه دیگه آنزیماتو چک کن نرمال بود دیگه ۶ ماه یبار پیگیر باش

سلام عزیزم پسر من از شش سالگی با چکاپ متوجه شدیم این بیماری رو داره و از اون موقع تحت نظر هست پسر ...

سلام‌عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنید دخترم ۷ سالشه و همینو براش تشخیص دادن خیلی نگرانم 

عنوان 5 بازدید | 0 پست سلام منم از اوایل سال ۴۰۲ متوجه بی‌حالی شدم و باازمایش متوجه بالا ب ...

فیبرواسکن f1 که سیروز نیست ، ببخشید چطور فهمیدید کم خونی اپلاستیک دارید ؟ تو ازمایشا چی پایین بود ؟ چون کم خونی خیلیا دارن ، نمونه مغزاستخوان دادید ؟

شما فیبرواسکن دادین ؟ قبل بیماری ویروس خاصی نداشتین ؟ مثل تبخال

بله انجام دادم دکتر گفتن که فیبروز متوسطم و نیاز به نمونه‌برداری نیست آزمایشاتمو تکرار کردن که هنوز جوابش نیومده من هیچوقت تبخال نداشتم اما تیرویید کم‌کار هاشیمتو دارم که یه تیرویید خودایمن

بله انجام دادم دکتر گفتن که فیبروز متوسطم و نیاز به نمونه‌برداری نیست آزمایشاتمو تکرار کردن که هنوز ...

بشما گفتن فیبرواسکن جوابش دقیقه ؟ منم فیبرواسکن دادم فیبروز نداشتم ولی الان اینجا توی همین تاپیک یکی نوشته سیروز داشته ولی فیبرواسکنش f1 بوده

بشما گفتن فیبرواسکن جوابش دقیقه ؟ منم فیبرواسکن دادم فیبروز نداشتم ولی الان اینجا توی همین تاپیک یکی ...

اتفاقا یه خانومیم میگفتن که پسرشون تو فیبرواسکن کبد سالم نشون داده اما تو بیوپسی فیبروز متوسط بوده 

من جای مطمئنی فیبرواسکن انجام دادم و تنها گزینه بود واسه من چون شدیدا از نمونه برداری میترسم اینجوری یه بار روانی از رو دوشم کم شد 

من تلگرام عضو یه کانال هستم حس خوب زندگی اگه عضو نیستید شمارتونو برام خصوصی بزارید که بگم اددتون کنن