2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31551 بازدید | 248 پست
اتفاقا یه خانومیم میگفتن که پسرشون تو فیبرواسکن کبد سالم نشون داده اما تو بیوپسی فیبروز متوسط بوده&n ...

شما انزیماتون چند بود ؟ من انزیمام بالا نیست یبار ازمایش دادم asma مثبت شد تکرار کردم منفی بود

شما انزیماتون چند بود ؟ من انزیمام بالا نیست یبار ازمایش دادم asma مثبت شد تکرار کردم منفی بود

من ساکن تهران نیستم آنزیمای من بالا یکیش ۲۱۷ یکی ۳۶۰ و گامام بالا بود ama م مثبت بود 

من احتمال میدم شما مشکلی نداشته باشید اما توصیه م اینه خیلی پیگیر باشید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

Asma چی ؟ من چون باردارم خیلی نگرانم ، چون مایع جنینم زیاده

اونم خیلی کوچولو بالا بود که دکتر به من گفت کمشم زیاده 

بیایید تو اون اون گروه هستن خانومایی که باردار بودن میتونن راهنماییتون کنن

عددش چند بود ؟ من تو گروه ها میام استرس میگیرم

گمونم ۱/۳۰ .نرمالش تا 1/10

عزیزدلم نگران نباش استرس نداشته باش 

شکرخدا بارداری به خدا توکل کن بچه ای که خدا برات درنظرگرفته باشه هیچ عاملی نمیتونه ازت بگیره

من میشناختم خانومیو که مشکل کبدی حاد داشت دو تا بچه سالمم بدنیا آورد 

خدا بزرگتر از هر چیز

گمونم ۱/۳۰ .نرمالش تا 1/10 عزیزدلم نگران نباش استرس نداشته باش  شکرخدا بارداری به خدا توکل کن ...

پس چرا برای من انزیما بالا نبود خیلی شک کردم ، من بار دوم ازمایشگاه دانش ازمایش دادم اونجا زده بود زیر ۱/۴۰منفی

بشما گفتن فیبرواسکن جوابش دقیقه ؟ منم فیبرواسکن دادم فیبروز نداشتم ولی الان اینجا توی همین تاپیک یکی ...

شما ازمایش خود ایمنی تون مثبته...چرا انقدر پیگیر کبد هستین؟بلاخره یه خودایمنی وجود داره....الان انزیماتون نرمال....پس اول آزمایشات خودایمنی دیگ مثل لوپوس رماتیسم وغیره بده بعد کبد ....هفته چنده بارداری هستی؟ ولی اگر دکتر گفته بیوپسی حتما بده

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
من ساکن تهران نیستم آنزیمای من بالا یکیش ۲۱۷ یکی ۳۶۰ و گامام بالا بود ama م مثبت بود  من احتما ...

عزیزم من ama مثبت شده ولی انزیمام همه نرماله دکترا توجهی نمیکنن،مشکل اصلیمم که دکترا برام ازمیش ama نوشتن بعد خوردن غذا الان دوماه سرگیجه های شدید میگیرم قشنگ حس میکنم یه اتفاقی تو بدنم افتاده غذا رو هضم نمیکنه فشار خونم با خوردن غذا بالا میره دونه های قرمز ریز رو پوستم زدم نوساانات قند پیدا کرد در حالیکه دیابتی نیستم گر میگیرم با خوردن غذا کف پاهام داغ میکنه،فقط یه سونو معمولی دادم گفتن کبد چربه و از همه مهمتر دوماهه اصلا اشتها ندارم ده کیلو وزن کم کردم

عزیزم من ama مثبت شده ولی انزیمام همه نرماله دکترا توجهی نمیکنن،مشکل اصلیمم که دکترا برام ازمیش ama ...

تجربه به من ثابت کرده که تا مشکلی نباشه بی‌دلیل بدن واکنش نشون نمیده 

خیلی پیگیر باشید و حتما دو تا دکتر دیگه م سربزنید آزمایشاتتونو تو یه آزمایشگاه دیگه تکرار کنید و تا دلیلشو نفهمیدید دست بردار نباشید