2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31556 بازدید | 248 پست

سلام من شهریور ماه اتفاقی تو سونو متوجه شدم که کبدم آسیب داره(۶ماه قبل سونو داده بودم همچین چیزی نبود).

فیبرواسکن انجام دادم که جوابش اومدf0f1 و عددش هم ۶.۳kpa.یعنی خیلی خفیفه... کبد چرب هم ندارم 

دکتر گفت برو سالمی مشکلی نداری! ولی من چندتا فیبرواسکن دیگه دیدم طرف با کبدچرب گرید ۳ عدد فیبروزش صفر هست!!

من الان نمیدونم چیکار کنم! با توجه به این  که ۶ماه قبل اینجوری نبودم...تو ۶ماه همین خفیفش بوجود اومده! بنظرتون بازم به پیگیری نیاز داره؟یعنی برم پیش یه دکتر دیگه؟

سلام وقت بخیر ببخشید میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید منم مشکوک به کرون هستم و مدتیه آنزیم کبدی بالا ...

ببخشید من دیر پیامتون رو دیدم بله حتماً درخواستتون رو قبول کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استاتر تروخدا جوابمو بده من انزیم هام بالاس هرچی که مربوط به کبده ...ام ار سی پی دادم سالم ..سو ...

سلام و احترام

اولا بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی می کنم .

بالابودن آنزیم های کبدی دلایل مختلفی دارد ، برای تشخیص بیماری کبد یکی از بهترین راه و بی خطرترین آن در ابتدا مسیر سونوگرافی می باشد ( البته توصیه اکید اینکه خواهش می کنم عزیزان همیشه در انتخاب مرکز سونوگرافی دقت فرمایند ! حداقل قبل مراجعه یک تحقیقی داشته باشند و صرفا جهت رفع تکلیف نباشد ) . اگر در نتیجه سونوگرافی شما هیچگونه علائم التهاب یا فیبروز و.... مشاهده نشده است ، طبیعتا فیبرواسکن فقط درجه سختی یا میزان فیبروز را مشخص کند و وقتی در سونوگرافی علائمی از فیبروز یا التهاب و... مشاهده نشده است ، فکر نکنم فیبرواسکن بتواند کمکی در این رابطه کند . با توجه به اینکه نتیجه mRCP هم مسدود بودن مسیر صفراوی را رد کرده است ، توصیه به بیوپسی کبد فقط توسط پزشک فوق تخصص کبد و گوارش می تواند  بعنوان آخرین راه تشخیص بیماری کبد صورت بگیرد .

اما بعنوان یک پیشنهاد نه توصیه ! و اتفاقی که برای شخص خودم افتاد ، متاسفانه نتیجه سونوگرافی اول من اشتباه بود منم مثل شما آنزیم های کبدی حتی ده برابر حالت نرمال بود ولی نتیجه سونوگرافی کبد ، سالم بودن کبد را در سونوگرافی اولم بود تا اینکه به پیشنهاد پزشکم به مرکز دیگری برای سونوگرافی مراجعه کردم که نتیجه سونوگرافی آن متفاوت با سونوگرافی اول بود که بسیار در تشخیص بیماری و روند تشخیص کمک کرد ، این رو به این جهت نگفتم که خدای نکرده در دل شما شکی ایجاد کنم که نتیجه سونوگرافی شما اشتباه هست ، این رو بعنوان یک پیشنهاد کم هزینه و بی خطر جهت اطمینان خاطر بیشتر و تجربه شخصی خودم خدمتتون عرض کردم و در آخر استرس نداشته باش و به توصیه پزشک فوق تخصص گوارش و کبد عمل کن .

سلام و احترام اینکه آسیب کبد در چ

ادامه :

سلام و احترام

اینکه آسیب کبدتون در نتیجه سونوگرافی در چه حدی است و اینکه سطح آنزیم های کبدی شما اگر توسط پزشک فوق تخصص کبد و گوارش مورد بررسی قرار گرفته است، شاید نگرانی و استرس بیش اندازه با سنجش های صورت گرفته خود عامل آسیب به اندام ها و من جمله کبد است . 

در آخر این نکته رو بگم که چرا اینقدر تاکید می کنم عزیزانی که بیماری کبد دارند یا مشکوک هستند که آیا مبتلا به این بیماری هستند ، اینقدر تاکید می کنم که حتما با پزشک فوق تخصص گوارش و کبد مراجعه و مشورت کنند تا صرفا فقط به متخصص داخلی ، چون بعضی از بیماری های کبد نادر هستند و طبیعتا فوق تخصص کبد و گوارش می تواند در تشخیص سریعتر بیماری و همراهی بیمار کمک کند.

سلام و احترام اولا بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی می کنم . بالابودن آنزیم های کبدی دلایل مختلفی د ...

بله هفته دیگ بیوپسی کبد دارم...انزیمام یکیش ۵۶یکش ۷۶

الکالین فسفات ۳۲۳ گاما جی تی ۱۲۵...اینم بگم پارسال عمل ای ار سی پی داشتم سنگ داخل مجرا....از بعد عمل این انزیمام پایین نیومده

ام ار سی پی سالن بود ...خیلی نگرانم خیلیییی

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
بله هفته دیگ بیوپسی کبد دارم...انزیمام یکیش ۵۶یکش ۷۶ الکالین فسفات ۳۲۳ گاما جی تی ۱۲۵...اینم بگم پا ...

سلام مجدد. با توجه به اینکه سابقه مسدود شدن مسیر صفراوی را داشتید و ERCP انجام شده و بنا به فرموده جدیدا MRCP را انجام داده اید و احتمال اینکه مجددا مسیر صفراوی مسدود باشد با توجه به نتایج منتفی است . پس برای یافتن علت بالابودن انزیم های کبدی تنها راه باقی مانده بیوپسی کبد است. با توجه اینکه مقدار آنزیم ها کبد شما خوشبختانه در حالت انفجاری نیست ، احتمال اینکه نتیجه بیوپسی کبد بیماری خودایمنی باشد دور از انتظار است یا حتی اگر بیماری خودایمنی نیز باشد در مراحل اولیه خود هست که با این فرض بسیار راحتر قابل کنترل است ، جای نگرانی و استرس نیست و بنظرم خوشبینانه منتظر نتیجه بیوپسی کبد باشید.

آرزوی سلامتی.

عنوان 5 بازدید | 0 پست سلام منم از اوایل سال ۴۰۲ متوجه بی‌حالی شدم و باازمایش متوجه بالا ب ...

شما سونوگرافیم انجام دادید؟سونوگرافی چقد معتبر؟

به من گفتم نمونه برداری از کبد انجام بشه من ترسیدم انجام ندادم بالاجبار درمان شروع کردم

سلام مجدد. با توجه به اینکه سابقه مسدود شدن مسیر صفراوی را داشتید و ERCP انجام شده و بنا به فرموده ج ...

خواهش میکنم به سوالات من جواب بدید من زیادی نگرانم چند روز متوجه شدم بیماری اتوایمن کبدی دارم و pbc. آنزیمای کبدی AST 217 و ALT 360 و ALP نرمال اما Ggt بالا و ama مثبت و بالا و آزمایش Asma م مثبت سونوگرافیمم کاملا تمیز بود دکتر ازم بیوپیسی کبد خواست اما من چون خیلی میترسم انجام ندادم و درمان شروع شد هیچ علائمیم ندارم فقط گاهی اوقات یه لکه های رو صورتم میاد و میره خواهش میکنم جوابمو بدید اینکه نمونه برداری نکردم کار اشتباهی بوده؟دکتر گفت شروع کنی به خوردن دارو دیگه نمیشه بیوپسی کنی 

۴۰ روز دیگه دوباره آزمایش باید بدم اگه نرمال شه آنزیمام بعدش چی میشه؟

[QUOTE=313988387]سلام مجدد. با توجه به اینکه سابقه مسدود شدن مسیر صفراوی را داشتید و ERCP انجام شده و بنا به فرموده ج ...[/QUناگفته نماند

من این بار دوم هست ای ار سی پی انجام میدم که پارسال دکترم گقت شاید سنگ ساز باشه....بعد پیش یه دکتر دیگ رفتم گفت آندو سونو بده نیاز به بیوپسی نیس

ولی من فعلا میگم بیوپسی نتیجه نهایی رو بهم میگه

از یه طرف استرس درد  بیوپسی

از یه طرف جوابش

توکل به خدا

شما سونوگرافیم انجام دادید؟سونوگرافی چقد معتبر؟ به من گفتم نمونه برداری از کبد انجام بشه من ترسیدم ...

بهذسونوگرافی امیدوار نباش ...نمیخوام باع استرست بشم ولی کبد تا آخرین مراحل سونو میگه سالمی فقط فیبرو اسکن و قطعی تر بیوپسی

بهذسونوگرافی امیدوار نباش ...نمیخوام باع استرست بشم ولی کبد تا آخرین مراحل سونو میگه سالمی فقط فیبرو ...

بیوپسی رو که خیلی میترسم اما فیبرو اسکن حتما انجام میدم

من ازدواج نکردم آخه بخای به کسی بگی اتوایمن کبدم کی میخاد قبول کنه؟

بیوپسی رو که خیلی میترسم اما فیبرو اسکن حتما انجام میدم من ازدواج نکردم آخه بخای به کسی بگی اتوایمن ...

منم هفته دیگه بیوپسی دارم با وجود ترس فراوون من..درک میکنم خیلی سخته فقط خدا رحم کنه منم شرایط سخت و بد خودمو دارم