2777
2789
عنوان

کسی هست به خاطر سرد بودن شوهرش طلاق گرفته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 37234 بازدید | 120 پست
سلام. هنوز طلاق نگرفتی؟  منم شوهرم سرده.  مشاور گیر داده طلاق بگیر با یه بچه اخه می ...

من سردم خیلیی یعنی حسی ب شوهرم ندارم خیلیی موقع رابطه دچار گناه میشم تو ذهنم ....

خدایا کمکم کم صبور باشم بخشنده  ❤️❤️⁦:-*⁩⁦:-*⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایی خداشاهده شک کردما میدونید از چی!از اینکه کاربرا همدیگه رو با اسم کاربریشون صدا مییکردن انموقعها ...

بریم خونه هامون اینجا کسی نیس

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...
همسرخودم ماهی یکبار ،باورکن ناراحت بودم ولی الان کنارمیام برام مهم نیست به قول جاریم میگه رابطه جنسی ...

چه جاريه نادوني

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
آتی 1997 الان چی پشیمون نیست منم یه بچه دارم اونم کلی باهاش کلنجار رفتم تا با دعوا رابطه داشتیم و با ...

چه اشتباهي كردي!!!

بله مهمه ،ولی اصلا نمیشه باوجود داشتن بچه ،به طلاق فکر کرد ،هرآندیک زن حقش هست ،ولی تواین دوره زمونه ...

پس اين همه زن و شوهر كه باوجودبچه جدا شدن از كره مريخ اومدن؟؟

بله طلاق خيلي بده بايد تاجاييكه ميشه براي درست كردن زندگي طلاش كرد ولي اگه نشد چي؟طلاق مثه جراحي ميمونه مثه كسيكه پاش تو تصادف له ده مجدورن بخاطر نجات جونش پاشو قطع كنن!

اگه زندگي اي بي عاطفه و ناراحت كننده باشه همش سردي و جنگ و دعوا توش باشه بچه ها تو اون زندگي چه بسا بيشتر اسيب ببينند تا طلاق پدر و مادرشون

با چه نوع دارویی برفی جون ؟ همسرم هیچ علاقه ای به مطرح کردن این موضوع و مراجعه به پزشک نداره هر موقع ...

سلام عزیزم کارتون به کجا رسید؟جدا شدین؟چون منم مشکلم همینه بعد ۸ سال زندگی انقدر سرده که بچه دارم نشدیم

سلام عزیزم کارتون به کجا رسید؟جدا شدین؟چون منم مشکلم همینه بعد ۸ سال زندگی انقدر سرده که بچه دارم نش ...

یعنی در این حد سرده که برای بچه دار شدن هم حاضر نیست رابطه داشته باشه؟ پس چرا ازدواج کرده؟ 

وایی خداشاهده شک کردما میدونید از چی!از اینکه کاربرا همدیگه رو با اسم کاربریشون صدا مییکردن انموقعها ...

الان شما هم قدیمی شد تاریخ این نرتون :)) ولی کسی مثل من که همین مشکل این خانومو داره میره سرچ میکنه نراتو با هر تاریخی می‌خونه و بدردش می‌خوره