2777
2789
عنوان

کسی هست به خاطر سرد بودن شوهرش طلاق گرفته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 37235 بازدید | 120 پست
اين موضوع مهميه پايه زندگيه زناشوييه چند وقته ازدواج جردي

بله مهمه ،ولی اصلا نمیشه باوجود داشتن بچه ،به طلاق فکر کرد ،هرآندیک زن حقش هست ،ولی تواین دوره زمونه نمیشه به خاطر رابطه جنسی طلاق گرفت ،دوست خودم پنج ماه یکبار شاید رابطه دارن ،شوهرش براش مهم نیست

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه یه سوال بزرگ آزارم می ده که چرا یکدفعه اون همه گرمی و محبت به سردی گرایید؟ البته اون وقتا هم ...

یکی از دوستان من باورکن شوهرش اصلا مردی نداشت یعنی ببخشید اونجاش بلندنمیشد ،بعدش اسپرم مرد رو در آزمایشگاه باچیز ه خانمش ،،،،،،که دوستم باردارشد الان بچه دارند ولی رابطه جنسی تعطیل

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
با چه نوع دارویی برفی جون ؟ همسرم هیچ علاقه ای به مطرح کردن این موضوع و مراجعه به پزشک نداره هر موقع ...

منم خشک بی احساسم  و شوهرم چند باری برد منو طلاق بده خانوادش نذاشت 

خدایا کمکم کم صبور باشم بخشنده  ❤️❤️⁦:-*⁩⁦:-*⁩
در دین اسلام اومده که بر هر مرد واجب است که هر چهار ماه یک بار با زن خود نزدیکی کند اگر این کار رو ن ...

چهههاااااار مااااااه!!!!!!!!!!!

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...