2777
2789
عنوان

کسی هست به خاطر سرد بودن شوهرش طلاق گرفته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 37235 بازدید | 120 پست
چرا قبل ازدواج در مورد این مسائل صحبت نمیکنید.
من نمیشناسم ولی به وفور مردای متاهل رو می بینم که میان به ادم پیشنهاد میدن که چون زنمون سرد دوسش نداریم بیا با ما دوست شو هر چند که من همون جا ارتباطم رو قطع می کنم ولی منظورم این هست که اونایی که این مشکلو دارن شاید جدا نشن اما نیازشون رو می برن جای دیگه وشهور شما خیلی داره گناه می کنه که به نیاز شما پاسخ نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آتی 1997 الان چی پشیمون نیست منم یه بچه دارم اونم کلی باهاش کلنجار رفتم تا با دعوا رابطه داشتیم و باردار شدم همش می گفتم بچه بیاد به بچه محبت می کنم و ازش بی نیاز می شم و کل احساساتم رو فدای بجه می کنم اما انگار الان خیلی افسرده شدم
راست می گی تیرامیسو با وجود بچه افسرده شدی؟!!
اصلا پشیمون نیست اصلا و ابدا ازش متنفره و با حالت نفرت ازش جدا شد چون هیچ محبتی بهش نمی کرد
حالا یه مرد هست که ابزار احساسات نمی تونه بکنه چه کلامی چه رفتاری اما کارهایی که همسرش دوست داره رو براش کنه شما یه نگاه دقیق کن ببین شاید جور دیگه ای محبتش رو نشون می ده اما برای دوست من هیچ هیچ هیچ بود
خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن
این مرد مرد ازدواج نبوده
شما هم اشتباه انتخاب کردی
فقط با ازدواج هست که رابطه جنسی کامل برقرار میشه
ایشون دوست و رفیق میخواستن نباید ازدواج میکردن

حالا دوستان نگن توی دلشو خالی میکنم ولی واقعیته
یک “حقیقت مضر” همیشه بهتر از یک “دروغ مفید” است . . http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25185