2777
2789
عنوان

مرمری ام کسی گیاه باباخازن یا بوقناق برای دیابت استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17137 بازدید | 214 پست
تقریبا فقط منتظر نتیجه ازمایش اخرن دکتر گفت علایمش ازبین بره میشه امیدوار بود ولی نرفته با اینکه ر ...

الهی بمیرم

طفلی بچه معصوم از حالا تو رژیمه  

ان شاالله نتیجه اخرش خوب باشه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم طفلی بچه معصوم از حالا تو رژیمه     ان شاالله نتیجه اخرش خوب باشه

این ک چیزی نیس رژیم الرژی به پروتئین گاوشو کجای دلم بزارم

انشالله

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
این ک چیزی نیس رژیم الرژی به پروتئین گاوشو کجای دلم بزارم انشالله

عزیزم  

پس چی میخوره؟

گوشت گوسفند و پرنده و غذای دریایی میتونه بخوره؟

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
عزیزم     پس چی میخوره؟ گوشت گوسفند و پرنده و غذای دریایی میتونه بخوره؟

گوسفند اره 

دریایی فقط قزل الا

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نه جانم من اطلاعی ندارم دکترگفته دیابنش نوع  یکه؟؟؟ فکرنکنم دیابت نوع یک بجز انسولین به عرقیا ...

اره نوع یک و وابسته به انسولین 

مریم جون من کله سبز بادمجون رو شنیدم بپزی ابشو بخوره خوبه

میپزم حتما فردا و میریزم تو چاییش

مرسی

عزیزم من خواهر شوهرم قند داشت وسط گردو رو درمیورد همون چوبش منظورمه میجوشوند صبح ناشتا یه استکان میخ ...

یه ماهه مصرف میکنه ولی علایمش هنوزم هست