2777
2789

زیاد باشه با همسرش حستون چجوریه ؟

من ازدواجم انتخاب خودم نبوده از اولم بابتش راضی نبودم و دوتا بچه دارم فعلا حق طلاق ندارم 

دیروز رفته بودم خرید با شوهرم هرکسی میدید با تعجب نگاه میکرد رفتیم قصابی من به صاحب قصابی گفتم مرغتون تازه س  یه پسره جوون اونجا بود  اول با تعجب نگاه میکرد بعد پرسید ببخشید پدرتون هستن ایشون گفتم نه همسرمه  بعد گفت آره مشتریه ما هستند  کلا همیشه همین داستانه هرکی دیده پرسیده پدرته یا واقعا فکر کردن من پدر دختریم یا سرزنشم کرد با همسن پدرت ازدواج کردی خیلی از این بابت ناراحتم بخاطر همین هیچ جا نمیرم با شوهرم اون نزدیک 50 من 26   فعلا که باهم زندگی میکنیم میگم یا اون یکم جوونتر دیده بشه یا من یکم سن بالاتر  موهاش و ریشش سفیده رنگ نمیزنه شاید یکم جونتر دیده میشد

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی نمیشه رنگ کنه؟ تیپ های اسپرت و جوون طور بزنه

نه قبلا میزد یه بار گفتم حالت تهوع میگیرم رنگ میزنی بعذ نزدیکم میشی بعد اون هرچی کفتم دیگه نزد

تیپ خوبم زدم براش بازم تاثیر نداشت

🧿🧿🧿🧿🧿🧿