ءداداشم درگیرشه خیلی خیلی احساساتی هست 26 سالش هست باهاش حرف زدم دلم کباب شد براش بهم گفت تمام تلاشمو کردم براش کسی ازم نگیرش یکی دیگه رو انتخاب کرد انگار نصف از وجودمو گرفتن هرشب تگاه عکسش میکنه هی خاطره یاداو ی میکنه هی ناراحت میشه بهش گفتم اینهمه دختر بهتر از این قبول نمیکنه میگه این اخریشه برام فرق داشت کار هرشبش هروز غصه خوردن خودشو داره نابود میکنه نمیدونم کی خوب میشه داره آب میشه خیلی ناراحتشم مشاورم چند جلسه،بردیمش😟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بستگي به عقل و منطق داره بهش بگو تو كه اينقدر ضعيفي چطور ميخواسي تو زندگي از اون دختر محافظت كني
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
اگه دوستش داره پس به خواستش احترام بذاره اينا بچه بازيه محكم بگو خودتو جمع كن
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .