2777
2789

ءداداشم  درگیرشه خیلی خیلی احساساتی هست 26 سالش هست باهاش حرف زدم  دلم کباب شد براش بهم گفت تمام تلاشمو کردم براش کسی ازم نگیرش  یکی دیگه رو انتخاب کرد  انگار نصف از وجودمو گرفتن  هرشب تگاه عکسش میکنه   هی خاطره یاداو ی میکنه هی ناراحت میشه بهش گفتم اینهمه دختر بهتر از این قبول نمیکنه میگه این اخریشه برام فرق داشت کار هرشبش‌  هروز غصه خوردن خودشو داره نابود میکنه نمیدونم کی خوب میشه داره آب میشه خیلی ناراحتشم مشاورم چند جلسه،بردیمش😟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی منم کارش شبا شد گریه کردن برای دختره 

رفت درگیر کرد خودشو شاید یادش بره

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید

بستگي به عقل و منطق داره بهش بگو تو كه اينقدر ضعيفي چطور ميخواسي تو زندگي از اون دختر محافظت كني

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
خیلی دوستش داره

اگه دوستش داره پس به خواستش احترام بذاره اينا بچه بازيه محكم بگو خودتو جمع كن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
نمیتونم واقعا دوسش دارم هزاربار امتحان کردم نشد

اینا حرفه عزیزم انسان به همه چیز عادت میکنه

تجربش رو دارم که ميگما

البته که ته قلبم هنوز دوستش دارم ولی خیلی کم رنگ تر 

اصلا دیگه مهم نیست و بهش فکر نمیکنم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕