2777
2789
عنوان

مرمری ام کسی گیاه باباخازن یا بوقناق برای دیابت استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16985 بازدید | 214 پست
اامیدوارم زودتر یه درمان قطعی براش پیدا بشه  بنظرم توی چند سال آینده این اتفاق میوفته ناراحت ...

دوماهه زندگیم مختل شده رژیم شدیده بازم علایم داره استخوناش زده بیرون از کاهش وزن یهویی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اصفهانم

عزیزم یه وقت ملاقات با خیر اندیش جور میکردی تو تهران خیلی تبحر داره تو این موارد یا پیدا کن ببین کی تو شهرتون طب سنتی رو خوب بلده تو طب سنتی خیلی راحت میشه کنترل کرد

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه وقت ملاقات با خیر اندیش جور میکردی تو تهران خیلی تبحر داره تو این موارد یا پیدا کن ببین کی ...

خیلی درمونده شدم

نمیدونم واقعااگه بدونم موثره میام تهران

خیر اندیش همین بوقناقو معرفی کرده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عزیزم عرقیجات معتبر میخوای شماره بدم بهت؟

ما تهرانیم مامانم حدود 5سال پیش رفت کاشان عرقیجات بیاره

اون آقا بهش شماره داده بود گفته بود واستون میفرستم نیازی نیست حضوری بیای 

الان خودم و خواهرم و مادرم فقط و فقط از اونجا سفارش میدیم ارسالش  رایگانه البته میاره باربری باید بری تحویل بگیری

عرق نعنا و زنیان و شیرافزا من واسه دخترم از اونجا گرفتم

الانم گلاب و کاسنی

خیلی خوب راهنمایی میکنه

زنگ بزن مشکل پسرت رو بگو ببین چی میگه

خواهرم ام اس داره عرقیجات گیاهی بهش گفت خیلی راضی هستیم

خودت یه بار عرق نعنا یا گلاب بگیری فرقش رو با عطاریا متوجه میشی

صلوات

عزیزم خیلی ناراحت شدم پسر گلت هنوز که درگیر آلرژیه حالا این دیابت لعنتی از کجا پیداش شد اخه مگه میشه این همه رژیم داد به یه بچه مطمئنی که دیابت داره یعنی تایید کرده دکترش یا فقط قند خونش بالاس 

از خدا میخوام به دل خودت و بچه ت آرامش بده و این غم ها و مریضیاش ریشه کن شه

چه کنم با طفل ۴سالم اخه😔😔😔😔😔

عزیزم خیلی سخته  فقط از راه پزشکی پیش برو...سعی کن پزشک خوب تو تهران پیدا کنی

دوست پزشک زیاد دارم حتما براتون میپرسم

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
عزیزم خیلی سخته   فقط از راه پزشکی پیش برو...سعی کن پزشک خوب تو تهران پیدا کنی دوست پزشک زیاد ...

درمانس انسولینه تو طب پزشکی

عزیزم خیلی ناراحت شدم پسر گلت هنوز که درگیر آلرژیه حالا این دیابت لعنتی از کجا پیداش شد اخه مگه میشه ...

دعا کن در داغون ترین نقطه زندگیمم

فکر نکنی تبلیغه 😂😂 منو یادت هست؟ دخترم رفلاکس داره زانتاک پیدا نمیکردم تو آیت ا. کاشانی یه داروخ ...

بده

دعا کن در داغون ترین نقطه زندگیمم

تشخیص قطعی دادن که باید انسولین بزنه؟

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
تشخیص قطعی دادن که باید انسولین بزنه؟

تقریبا

فقط منتظر نتیجه ازمایش اخرن

دکتر گفت علایمش ازبین بره میشه امیدوار بود ولی نرفته با اینکه رژیم سفت و سخته کل قند های مصنوعی امیوه ها شکلات هرچیزی ک شکر داره نمیخوره ماکارونی سیب زمینی هندونه طالبی خربزه کلا هرچی قند داره نمیخوره 

مرتب تو رژیمش کاهو و کدو سبز و دمنوش پوست گردو هست 

تو سالادهاش نخود سبز میریزم

دمنوش گزنه میخوره

ولی هنوزم علایمش هست😔