2777
2789
عنوان

چسبندگی واژن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 13278 بازدید | 54 پست
اصلا نترس...دخترمنم داشت..البته ما وفتی حدود شش هفت ماهه بود دکتر گف پوشکشو باز کن ببینم حرکات لگنش ...

دکتر به من گفت پماد رو بزن بعد چرب شد خودت باید کم کم باز کنی ی کم درد داره ولی الان بچه اس زود جواب میده وقتی بزرگتر شه پریود بخواد بشه نمیتونه و ب مشکل میخوره،الانم ازمایش نوشته فردا ببرمش انجام بدم عفونت اینا نداشته باشه😔من میترسم خیلی وقته اینجوری شده باشه و من نفهمیدم،اذیت نشه بچه ام😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلن نگران نباش من کسیو میشناسم که دخترش این مشکلو داشت حتی سنش کمترم بود و دکتر با پنس باز میکرد چ ...

پنس چیه؟؟فکر کنم دکتر منم همینو گفت اگه پماد پیدا نشد ادرس اون جراح رو میدم اول دخترتو میبینه بعد ممکنه با پنس باز کنه

اطراف تهران

.شماره نمایندگان رسمی طب اسلامی جهت دریافت نوبت

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
 دکتر به من گفت پماد رو بزن بعد چرب شد خودت باید کم کم باز کنی ی کم درد داره ولی الان بچه اس زو ...

نترس عزیزم...برو پیش یه دکتر دیگه...بهتره دکتر خودش انجامش بده به نظرمن...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
آره متخصص اطفال باز میکنه پنس یه چیزی مثل موچین

مرسی عزیزم،خیلی استرس دارم،شوهرمم چندجا داروخونه پرسیده پماد رو نداشتن بهش گفتن تو تحریمه این دارو الکی نپرس گیر نمیاد☹️فردا که فعلا باید ببرمش آزمایش بده تا جواب آزمایشش بیاد بعد

اینا دکترای چی هستن عزیزم؟؟؟

طبیبان طب اسلامی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
مرسی عزیزم،خیلی استرس دارم،شوهرمم چندجا داروخونه پرسیده پماد رو نداشتن بهش گفتن تو تحریمه این دارو ا ...

عزيزم مشكل دخترت برطرف شد، چيكارش كردي، دختر منم چهار سال و نيمشه مشكل چسبندگي لابياي مينور داره، تو نت سرچ كردم نوشته بود تا سن بلوغ با ترشح هورمون استروژن خوب ميشه ، شما چيكار كردين؟نگران شدم

عزيزم مشكل دخترت برطرف شد، چيكارش كردي، دختر منم چهار سال و نيمشه مشكل چسبندگي لابياي مينور داره، تو ...

من الان کامنت شمارو دیدم دقیقا دختر منم یکسالو نیم پیش متوجه چسبندگیش شدم دکتر پماد استرو نمیدونم چی براش نوشت پیدا نشد یه دوستی از ترکیه برام آورد زدمش باز شد اما چند وقت یبار باز میبنده بازم براش میزنم از همون پماد تنها دوای دردش همون پماده 

2810