2777
2789
عنوان

دیروز جدا شدم

1033 بازدید | 33 پست

شده ک کسیو بخوایین و حتی اونم ترو بخواد اما بخاطر شرایط زندگی خودت عقب بکشی ؟

چون طرف پولداره و تو ن 

چون طرف خانواده ش خوبه و خانواده تو نه ؟🙂

حالم افتصاحه

نمیدونم که ،شاید بتونم با نبودنت کنار بیام و برای همیشه بذارمت کنار و طوری زندگی کنم که انگار اصلا دوست نداشتم .

نمیدونم ؟لابد همه چی بخاطر من بود و تو هیچ تقصیری نداشتی ،شاید باورت نشه ولی دیگه شور و شوقم برای همه چی مرده و دیگه منتظر هیچ چیز نیستم 

سعی میکنم از دور دوستت داشته باشم و طوری رفتار کنم که انگار هرگز قلبم برای تو نتپیده  بود 

که انگار با دیدن اسمت ضربان قلبم تندتر نمی‌شود 

تو سهم من بودی 

عشق تو سهم من بود 

دستای تو 

آغوش تو 

تموم تو برای من بود 

من لایق خوشبختی بودم 

اما نشد ،..

مثل همه چیزایی که تو زندگیم نشد و نتونستم درستش کنم 

مثل همه چیزایی که متهم شدم ب از دست دادنش 

مثل همه چیزایی ک باید میپذیرفتم ک مال من نیست و باید از دور نگاهش کنم ک مال دیگری می‌شود ،..

همیشه از دور غصه خوردم 

هم برای تو 

و همه برای همه چیزهایی ک دوس داشتم و سهم من نشد 

امشب برای تو گریه میکنم ،

برای تو ،..

برای تویی ک مال من نشدی 

برای منی ک در حسرت یک دوستت دارم از سمت تو ماندم 

برای تموم روزهایی ک توی ذهنم تصور کردم 

برای همه خاطراتی که باهم نساختیم

و برای همه روزهایی ک مال من نشدی 

بند بند وجودم ،برگشتنت رو میخواد 

ولی قلبم گناه داره که انقد منتظر اومدنت بمونه و نیای ،..

نشدنی ترین  من 

خداحافظ🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسری که بخوادت این چیزا براش مهم نی خودتو گول نزن اون اونقدری که باید تو رو نخواسته

من اصلا از شرایط زندگیم بهش نگفتم ک ببینم میخواد یا نه 

من خودم نمیخوام با این شرایط 

بعدم این چیزایی ک میگین دیگ توی این زمونه صدق نمیکنه شاید توی فیلم و کتابا و قصه ها باشه الان وارد جامعه بشی میبینی ک اینطور ک تصور میکنی نیست 

این چیزا دلیل جدایی نمیشن

میشن ،

چند بار ک با هم سطح خودت نری بیرون 

با بالاتر از خودت بری 

میفهمی چی میگم 

الان همه چی پول و خانواده س 

شاید الان آدم نفهمه ولی چند سال بعد ب جدایی ختم میشه 

من اصلا از شرایط زندگیم بهش نگفتم ک ببینم میخواد یا نه من خودم نمیخوام با این شرایط بعدم این چیزایی ...

چه مدته با هم بودین

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

میشن ،چند بار ک با هم سطح خودت نری بیرون با بالاتر از خودت بری میفهمی چی میگم الان همه چی پول و خانو ...

نمیشن شمام اگه اون دوست داشت و شما جدا شدی اشتباه کردی

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.

خودتومقصرندون خودتودوست داشته باش.منم مثه توبودم حتی بدترازتو.نشدکه فراموشش کنم اما کناراومدم.به خودت زمان بده میگذره.اینکه درحسرت یک دوست دارم بمونی خیلی بهترازاینکه روزی صدباربگه دوستت دارم وابسته ات کنه اما یهو بره وبگه ماشرایطمون بهم نمیخوره.اولین باربودکه دلم واسه خودم سوخت اما به خداتوکل کرذم ودوباره بلندشدم فقط احتیاج به زمان داره

2810