2777
2789
عنوان

چسبندگی واژن کودک

13280 بازدید | 54 پست

سلام دوستان امروز فهمیدم دخترم چسبندگی واژن داره دخترم ۴سال و نیمه اس،بدیش اینه نمیدونم از کی بسته شده،بردمش دکتر گفت ک یه پماد میدم بزنه خوب میشه،گفت شاید اون پماد نتونی پیدا کنی (بخاطر تحریم و این داستانا)گفت اگه پماد گیرت نیومد باید ببریش پیش جراح،تورو خدا بگید چیکار کنم🥺🥺پماد پیدا نشد ببرمش پیش جراح؟؟؟دکتر جراح دقیقا چیکار میکنه؟؟؟بچه خیلی اذیت میشه؟؟؟اصن درسته ببرم؟؟؟؟؟یا چی؟؟؟   

اسم پماد بگو بگردم ببینم شهر ما داره پست کنم

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونوقت چجوری متوجه چسبندگیش شدی

گفتم برو دستشویی گفت جیش میکنم میسوزه،گفتم شاید سوختگی باشه بعد نگاه کردم دیدم یه زخمی شده بین پاهاش برای اون برم زخم بردمش دکتر،دکتر گفت اون زخم ول کن چسبندگی واژن داره بچه ات،من خودم متوجه نشدم🥺

چند تا دکتر ببر حتما به یه دکتر اکتفا نکن.دختر عموی شوهرم بچه اش مریض شده بود دکترش گفته بود عفونت ش ...

چسبندگی دیگه معلومه که،بهم نشون داد گفت این قسمت نباید پوشیده باشه 

اصلا نترس...دخترمنم داشت..البته ما وفتی حدود شش هفت ماهه بود دکتر گف پوشکشو باز کن ببینم حرکات لگنش چطوره..یه وقت مشکلی نداشته باشه....بعد دکترش متوجه شد...یه پماد هست میزنه ..بعد بازش میکنه...بدون درد و خونریزی و هیچی...بعدم یه مدت باید چرب نگهش داری که بسته نشه....و تمام.....بگردی گیرت میاد انشالله ...

من داشتمش پمادو تا همین پارسال...ولی خب مال پنج سال پیش بود دیگه تاریخ نداشت

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

من از یکی از فامیلامون شنیدم اون کوچیکتر بود فهمیده بود مامانش با روغن حیوانی مساژ میداده کم کم باز شده

دیر فهمیدی یکم ولی بازم خوبه اگر بزرگ میشد کلا اونجا تبدیل به استخوان میشد باید جراحی سنگین میکرد باز شه الان اگر جراحی هم بشه چیز مهمی نیست

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

استارتر پیش طبیب طب اسلامی ببر 

کدوم‌شهری

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
2810