2777
2789
عنوان

چسبندگی واژن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 13278 بازدید | 54 پست
شما چيكار كردين پماد زدين بهتر شد يا نه دكتر به من گفت يك هفته روزي دوبار بزن فردا ميشه يك هفته ول ...

من پسفردا دخترم رو میبرم دکتر ببینه دوباره

منم دکتر گفت ۱هفته ۲بار زدم 

دریغ از ۱درصد تغییرمثبت

فقط قرمز شده پوستش

میگه میسوزه  و یذره پوستش چروکیده تر شد از اون حالت ظریفی و پوست بچگانه دراومد

خودمم خیلی ناراحتم 

طاقت ندارم اصلا 

که قراره اخرش چیکار کنن دکترا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نبردم فردا ميشه دو هفته اصلا تغيير نكرده  فقط قرمز و تيره و متورم شده 😩

عزیزم  بزن  نگران نباش 

دخترم تازه که ۱۲روز از استفاده ی استروژن  میگذره  یذره نازکتر شده و یذره هم سوراخ شده الان دوروزه ، کم کم باز میشه

عزیزم  بزن  نگران نباش  دخترم تازه که ۱۲روز از استفاده ی استروژن  میگذره   ...

منم امروز روز پانزدهم بود میزدم دیدم باز شده ۸۰ درصد 

هنوز ۲۰ درصد مونده

ببرم دکتر بازم یا نه؟ اگه باز شد باز میمونه یا دوباره ممکنه چسبندگی پیدا کنه؟ مراقبت و یا داروی خاصی میخواد؟

سلام دخترم 6سالشه تازه امروز فهمیدم چسبندگی داره البته خودم اینو میگم فعلا نبردمش دکتر ولی یه جوریع ک فقط می‌تونه جیش بریزه اصلا از سوراخ واژن و هیچ چیز دیگه ای نیست الان سوالم اینه باید ببرمش دکتر زنان یا اطفال ؟

سلام دخترم 6سالشه تازه امروز فهمیدم چسبندگی داره البته خودم اینو میگم فعلا نبردمش دکتر ولی یه جوریع ...

عزیزم  شما بردی  دکتر؟

چیشد؟

چیکارکردین؟

منم دخترم  همش چسبندگی پیدا میکنه   اعصاب نمونده برام

کدوم شهری گلم؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.