2777
2789
عنوان

مجلس ختم نهمی ها و دوازدهمی ها🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 68 پست
موز خوبه فعلا موزتو بردار سایت پر دانش اموزه میریم یه تاپیک دیگه خرما بر میداریم😌

اره راست میگی پس بزار موزمو بردارم بریم اون یکی تاپیکا واسه خرما😅

بعد امتحاناتم زیاد عزاست حالا کجاشو دیدی

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
😅😅😅😅ارهههه بعد امتحانات  تو سایت عزاست

😂😂لباس سیاهاتو آماده کن.باید بریم ختم😂😂😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم کلاس نهمه انقدرررر درسش خوبه و درس میخونه اهل تقلب هم نیست اما ترم اول کارنامهکه گرفتند شاگرد تنبل کلاس معدلش ۱۹/۸۵شده بود دخترمن۱۹/۷۰🙄🙄خداییش ظلمه به نظرم با رعایت پروتکل برن حضوری انتحان بدن بهتره

منظورم به شمانیست عزیزم اما یه سری لای کتاب بازنکردندبه امیدغیرحضوری الان توش موندن واِلاچرا تجمع میکنند دم آموزش پروش بدون ماسک توی هم میلولن ازکرونا نمیترسن🤔🤔

😂😂لباس سیاهاتو آماده کن.باید بریم ختم😂😂😂

😅😅😅🖒🖒

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
من دخترم کلاس نهمه انقدرررر درسش خوبه و درس میخونه اهل تقلب هم نیست اما ترم اول کارنامهکه گرفتند شاگ ...

کاملا باهاتون موافقم

منم نمرم تا الان از بیست کمتر نشده بود  ولی متسفانه امسال شدم۱۹/۸۰

واقعا  تو این  اوضاع فقط به دانش اموزا ظلم شد

اره راست میگی پس بزار موزمو بردارم بریم اون یکی تاپیکا واسه خرما😅 بعد امتحاناتم زیاد عزاست حالا ...

باید به مسئول سایت بگیم سر در سایت پرچم سیاه نصب کنه  

دخالت میکنیم تو زندگی همدیگه اسمشم میذاریم دلسوزی😒 مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم برا خودته😐لطفا برا خودمم شده چیزی نگو😡 من میخوام برا خودم زندگی کنم نه دیگران😔
باید به مسئول سایت بگیم سر در سایت پرچم سیاه نصب کنه    

باشه بیا😅😅😅😅

حالتون خوبه خوب هستین توروخدا بفرمایین بالاتر زشته اینجا نشستین

من جام راحت بود گل شما بهتره به جا اینکه تو سایتا بگردین درس بخونین 

‏پشت این پنجره جز هیچِ بزرگ هیچی نیست!