2777
2789
لیلی جون سلام عزیزم کنزو فقط مدل لئوپار اماراتی داره همونی که روش عکس گله و شیشش بی رنگه امارات چون ادکلنای طرح اصلش رو مو به مو با جزییات عین اصلش میزنه و حتی بارکد اصلی داره نمیتونه اسم شرکت روشون بزنه شرکت های اماراتی که برندشون مشخصه امپر/اجمل و اسمارت هستند
گ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سپیده جونم سلام خوبی عزیزم. ادکلن های شما مال کدوم شرکته؟ من از روبرتو اکوا و والنتینا می خوام. بعد اون دو تا سفارش رو هم بزار البته عز ساپورت 10 تومنی تو کرک 2 تا شلوار خزدار شلوار 1. در ضمن یکی از دوستامم انگاری ادکلن میخواد یکم مهلت بده اونم بگه اگه اونم اوکی شد همه رو با هم بفرست. خیلی ممنونم و سپاسگذارم. من خودم توپولم هیچی برا من نداری آیا
خداوند خوبیها همیشه سپاسگزارت هستم تا ابد
سپیده جونم سلام خوبی عزیزم. ادکلن های شما مال کدوم شرکته؟ من از روبرتو اکوا و والنتینا می خوام. بعد اون دو تا سفارش رو هم بزار البته عز ساپورت 10 تومنی تو کرک 2 تا شلوار خزدار شلوار 1. در ضمن یکی از دوستامم انگاری ادکلن میخواد یکم مهلت بده اونم بگه اگه اونم اوکی شد همه رو با هم بفرست. خیلی ممنونم و سپاسگذارم. من خودم توپولم هیچی برا من نداری آیا
عزیز دلم ساپورت به خودتم میخوره به زودی لباسای برند تکنور و آنیت ترکیه میارم و به توام میخورم عزیزم در مورد سوالت که مال کدوم شرکته باید بگم اینجوری نیست که اونجا بپرسی مال کدوم شرکته چون کلا امارات عطر طرح اصلی درجه 1 A++ و درجه 2 A+ تولید میکنه مثل اینکه لباس ایرانی رو بگی مال کدوم شرکته یا همینطور جنسای چینی که طرح اصل میزنن لیلی جون من دقیقا متوجه لیست خریدت نشدم ببین درست میگم: 1 روبرتو کاوالی 1 والنتینا 1 آکوا بولگاری؟ 2تا جوراب شلواری توکرکی 1شلوار 2رو توخزدار درست گفتم؟؟؟؟؟؟؟ باشه عزیزم صبر کن دوستتم اگه خواست با هم سفارش بدید بفرستم
گ
سلام سپیده جون خوبی خانومی. ادکلن برا خودم 2 تا شد. روبرتو کاوالی ابی. والنتینا والنتینو. ساپورت تو کرکی. یکی سایز 40. یکی سایز2 4. شلوار خزدار سایز بزرگ مامانم شکم داره. مرسی
لیلی جون سلام عزیزم شلوارا و جوراب شلواری توکرکی جفتشون فری سایزن جوراب شلواریا که تا سایز 44 میخورن,شایدم بیشتر اما شلوار خزدارا فکر کنم نهایت تا سایز 42 بخوره عزیزم والنتینا 3گل رو میخوای؟
گ
لیلی جون اسمارت شرکت اماراتیه که عطر های برند دنیا رو با بوی اصلی و موندگاری خوب در شیشه های 15 میلی تولید کرده من رایحه هاش رو بهت میگم و اگر خواستی زودتر بهم خبر بده برات کنار بزارم چون فروششون بالاست زود تموم میشه و سری جدیدش رایحه هاش فرق میکنه الان اینا موجوده نینا ریچی سیب قرمز/تق هرمس/لاگوست سبز/شنل چنس/جادور/دیور فارنهایت/بلک ایکس اس زن و مرد/212 وی آی پی زن/هوگو باس اورنج با چند تا رایحه ی معروف دیگه فکر کنم میس دیور چری هم داشته باشم
گ
خریدهام من تا الان _ جوراب شلواری تو کرک 2 عدد _ ادکلن والنتینا سه گل _ روبرتو کاوالی ابی مداد اتود ابرو مشکی اگه از ادکلن های اسمارت هم 6 تایی بدی از اونم میخوام به انتخاب خودت بوهای خنک و شیرین و خنک و تلخ و ملایم
2810