2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیز میشه بگید چطور اصلاح سبک کردید؟ من لایوهای دکتر تاجیک رو تازه دیدم، و قصد دارم ک اصلاح سبک ...

بسلامتی دیدم شما نی نی تو راه دارید با رژیم دکتر تاجیک پیش رفتید ؟الان تو سونوهاتون pcoمیزنه؟

والا قرص های  که دکتردادنخوردم چون پریودوبهم می‌ریزه..رحمتوگرم نگه دار.روغن محلی چرب کن وبعدشال ...

تو را به حق این آیات نورانی برای من دلشکسته هم دعا کنید. توکل به خدا هست

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
بسلامتی دیدم شما نی نی تو راه دارید با رژیم دکتر تاجیک پیش رفتید ؟الان تو سونوهاتون pcoمیزنه؟

خدا رو شکر نی نیم دنیا اومد،اگه منظورتون توی سونو های بارداریه که ن دیگه کاری به پلیکیستیک بودن ندارن

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
مکمل ها برای پلی کیستیک،دیابتون،الگومد،کلسی پاور برای ماه اول.اینو فولیک هم برای ماه دوم

توروخدا برای ذخیره تخمدان مکمل چی میده ؟؟؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

میشه ب من کمک کنید چیکار کنم چطوری باایشون تماس بگیرم.من ذخیرتخمدانم زیریکه.دارم دق میکنم.توروخدابرا ...

منم ذخیره ام‌کمه پیش یکی از ماماهاش تشکیل پرونده دادم تازه

مشکلی نیست با لایو های اصلاح سبک خانم تاجیک پیش برو ذخیره میره بالا ، من پیش رفتم ذخیره از ۰.۸۱ شد ۲ ...

جدی شما ذخیره اتون رفت بالا؟ پس چی میگن این دکترا که ذخیره نمیره بالا؟ من تازه پیشش تشکیل پرونده دادم امیدوار باشم یعنی

خدا رو شکر نی نیم دنیا اومد،اگه منظورتون توی سونو های بارداریه که ن دیگه کاری به پلیکیستیک بودن ندار ...

عزیزم میشه به منم کمک کنی درخواست دوستی مو قبول میکنی؟ برای اصلاح سبک ؟ کمک میخوام

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت