2777
2789
سلام عزیز میشه بگید چطور اصلاح سبک کردید؟ من لایوهای دکتر تاجیک رو تازه دیدم، و قصد دارم ک اصلاح سبک ...

روغن مالی از روز 5 پریودی تا 20 پریودی. قرص تیروئید ادامه بده.لی قرص هورمونی مثل لتروزول و کلومیفن نخور.  مکمل دیابتون. فولیک 5. آهن. ویتامین دی. شوهرم مولتی ویتامین مولتی من خورد. مخصوص آقایان

همسرم و دخترم. عشق های زندگیم. 
روغن مالی از روز 5 پریودی تا 20 پریودی. قرص تیروئید ادامه بده.لی قرص هورمونی مثل لتروزول و کلومیفن ن ...

ممنون عزیزم ،مرسی ک جواب دادید، به ادمین هاشون خاستم پیام بدم امروز نبودن ، میان وعده و وعده های اصلی چی میخوردین؟

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر لبنیات خودت درست کنی اشکال داره  مقدار کم بخوری ؟

آخه دوست عزیز موضوع اصلی شیر هست . که نمیدونم چی مخلوط شده با اون و دستمون رسیده که بعد بشه خودمون از اون ماست یا پنیر درست کنیم . خانم تاجیک میگه فقط زمانی که دیدید از گاو دارن شیر میگیرن بخورید   

خدایا سپاسگذارم
1. ورزش و پیاده روی روزانه 2. حذف کامل قند و شکر و شیرینی‌جات  3. خوردن مکمل ها 4. اقدام فقط ...

میشه دقیق ب من بگید باید چیکار کرد من این مشکل دارم ب این دکتر هم پیام دادم گفتن یک میلیون تومان باید هزینه کنی