2777
2789
عزیزم چه مکمل هایی باید خورد و چرا باید بادام رو خیس کرد؟ 

ممکمل دیابتون. یا ردجنسینگ (لایف). ویتامین دی. قرص إهن. برای بعضی ها قرص آسپرین هم خوب بوده. اگه خواستی آسپرین بخوری آسپرین 80 بخور. 

چند سالت هست؟

همسرم و دخترم. عشق های زندگیم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شرمنده انقدر سؤال می پرسم، آسپرین برای چی بخورم؟ 

آسپیرین رقیق کننده هست. خون رسانی به رحم و تخمدون بیشتر میکنه. میگن خانم ها سنشون که میره بالا خونشون غلیظ میشه. 

درباره اش خودت هم تحقیق کن. و از یه دکتر حتما بپرس.

همسرم و دخترم. عشق های زندگیم. 
عزیزم میشه به منم کمک کنی درخواست دوستی مو قبول میکنی؟ برای اصلاح سبک ؟ کمک میخوام

عزیژم ببخشش تازه پیامتو دیدم چند ماهه نی نی سایت نیومده بودم

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
عزیژم ببخشش تازه پیامتو دیدم چند ماهه نی نی سایت نیومده بودم

اشکال نداره عزیزم

خداروشکر که جواب گرفتی

رژیم فلورا واقعا سخته من فقط تونستم شکر و مواد مضرر رو حذف کنم

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
اشکال نداره عزیزم خداروشکر که جواب گرفتی رژیم فلورا واقعا سخته من فقط تونستم شکر و مواد مضرر رو حذ ...

همون حذف قند و شکر کمک بزرگی هست برای تخمدان،چون اینا مضر تخمدان هستن

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم

من تنبلی شدید تخمدان هستم پلی کیستیک چاقی شکم و پهلو دارم اوضاعم خیلی بده موهای زائد صورت ذخیره تخمدانم 18 از حدِ نرمالش گذاشته واقعاً خیلی اذیتم حس میکنم به آخر راه رسیدم عزیزان لطفاً راهنمایم کنید اونایی ک با اصلاح سبک زندگی دکتر فلورا تاجیک خوب شدن میشه بگن چطور شروع کردن؟واقعاً امید هست ک ذخیره تخمدانم بیاد پایین