یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم میشه به منم کمک کنی درخواست دوستی مو قبول میکنی؟ برای اصلاح سبک ؟ کمک میخوام
عزیژم ببخشش تازه پیامتو دیدم چند ماهه نی نی سایت نیومده بودم
دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
اشکال نداره عزیزم خداروشکر که جواب گرفتی رژیم فلورا واقعا سخته من فقط تونستم شکر و مواد مضرر رو حذ ...
همون حذف قند و شکر کمک بزرگی هست برای تخمدان،چون اینا مضر تخمدان هستن
دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
من تنبلی شدید تخمدان هستم پلی کیستیک چاقی شکم و پهلو دارم اوضاعم خیلی بده موهای زائد صورت ذخیره تخمدانم 18 از حدِ نرمالش گذاشته واقعاً خیلی اذیتم حس میکنم به آخر راه رسیدم عزیزان لطفاً راهنمایم کنید اونایی ک با اصلاح سبک زندگی دکتر فلورا تاجیک خوب شدن میشه بگن چطور شروع کردن؟واقعاً امید هست ک ذخیره تخمدانم بیاد پایین